Karol Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Pewnie nikt o nich nic nie wie, bo są nowością, ale czego można od nich oczekiwać? http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_rims/accrims_02.htm Po prostu potrzebuje w miare tanie kółko przednie na jeden sezon /kilka maratonów i XC/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Raczej niewiele osób miało z tymi obrączami styczność, ale to co pisze producent zachęca nie wiem ktoś musi być królikiem dośwadczalnym i przetestować opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Katsumotoktoś musi być królikiem dośwadczalnym i przetestować opony smile.gif chyba sie przejezyczyłes z tymi oponami. A ciekawa ta obrecz, lekka nawet, tylko w tej cenie jest sprawdzona ACE 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomgag Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 osobiście bym dorzucił pare złotych i kupił Mavica XM117 albo uderzył w Ace 18 - mam jedną i drugą. Na Ace'ach zrobiłem z 12kkm i nadal żyją!!! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ralf fakt Ja składam niedługo nowe koła i zdecydowałem się na AlexRimsy Ace 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKARAMANGA Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kupiłem pathfaindera, jak będzie kiepski to pójdzie na przód. Póki co te 3 komory i oczkowanie oraz obrabianie CNC robią pozytywne wrażenie tak samo jak waga o 20 gr większa niż pisze producent... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.