vismanio Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Witam czy opłaca się kupować taki rower Kross Hexagon V3 - Sklep rowerowy Mudserwis Będzie mi potrzebny do jazdy po mieście i terenie typu las jakieś pagórki i myślę że w tej cenie jest dobry co o nim sądzicie? I czy przy moim wzroście 190cm rama 21" bedzie dobra czy lepiej 19"?
Krasiak96 Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Lepszy Arkus Vip 6,0 zobacz na rowerzysta.pl za 850
jokulus25 Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 no to prawda że ten arkus będzie zdecydowanie lepszy , a nie myślałeś żeby może kupić jakiejś używki ?
vismanio Napisano 2 Marca 2012 Autor Napisano 2 Marca 2012 O używce myślałem pewnie, że tak ,mam nawet kolegę który sprowadza z austrii rowerki i na giełdzie w łodzi sprzedaje ale jak z nim gadałem to takie perełki ,że jest fajny i tani to raz na pół roku trafi ostatnio przywiózł ktm jak nówka za 600. Ale kurde tyle czekania zaraz wiosna a ja nie mam czym jeździć;p A używany w tej cenie znajdzie się jakiś ciekawy lepszy od tego Arkusa?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.