tomekfpc Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam, Gdzie we Wrocławiu można pooglądać i przymierzyć duża ilość butów SPD? Interesują mnie sklepy typowo rowerowe jak i te większe w stylu decathlon pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 harfa harryson - byłem ostatnio i mają buty adidasa, zależy też czy mają być MTB czy szosa. Decathlon - byłem niedawno i nawet jakiś model shimano mi przeszedł przez ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 harfa harryson - byłem ostatnio i mają buty adidasa, zależy też czy mają być MTB czy szosa. Decathlon - byłem niedawno i nawet jakiś model shimano mi przeszedł przez ręce w decathlonie jest podstawowy model shimano Buty SHIMANO MT32 oraz Rockrider.. sprawdzę tego Harrysona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja widziałem jakieś inne, miały mocowanie na bloki do szosy i mtb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Duzy wybór maja na ul. Pięknej 24 w sklepie PROBIKE http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12873270 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W SSC na Traugutta kupiłem Bontrager mtb race inform.O wiele lepsze od zamszowych shimano,przy cenie na półce 300 zapłaciłem 250 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtrak Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Podjedź na Olszewskiego 128 do IM MOTION mają spory wybór butów SPD Shimano i Specializeda.Te dugie należą do jednych z lepiej dopasowanych butów na rynku.Technologia Bgfit Speca naprawde działa.Najważniejsze ze buty Speca i Bontragera maja połówki rozmiarów czego nie ma w Shimano, więc można sobie dopasować rozmiar idealnie a wiadomo ma to znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jeśli chodzi o Shimano to sporo mieli też w Sklepie Sport profit przy Reymonta (naprzeciw wjazdu do portu miejskiego, przy Kleczkowskiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Jeśli chodzi o Shimano to sporo mieli też w Sklepie Sport profit przy Reymonta (naprzeciw wjazdu do portu miejskiego, przy Kleczkowskiej). Mierzyłem buty shimanowskie i coś mi w nich nie pasuje aktualnie czekam na dostawę w SkiTeam (buty specialized) i zobaczymy jak te podejdą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość A. Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Czy ktoś wie, gdzie we Wrocławiu można bez czekania na sprowadzenie kupić bloki do pedałów Time? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakRowerowy Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ogólnie chyba najlepszy jak dla mnie sklep rowerowy we Wrocławiu to Sport-Profit (http://sklep.sportprofit.pl/) Kupiłem tam 4 rowery z czego 2 ostatnie ze sporą zniżką. Ludzie znają się tam naprawdę dobrze. Buty SPD jak i pedały na pewno się znajdą. Polecam zajrzeć do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Popieram Spot Profit to najlepszy i jednocześnie najtańszy sklep w mieście. Również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.