Skocz do zawartości

[buty spd] Gdzie we Wrocławiu

tomekfpc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Gdzie we Wrocławiu można pooglądać i przymierzyć duża ilość butów SPD? Interesują mnie sklepy typowo rowerowe jak i te większe w stylu decathlon :)

pozdrawiam

Tomek

Napisano

harfa harryson - byłem ostatnio i mają buty adidasa, zależy też czy mają być MTB czy szosa.

Decathlon - byłem niedawno i nawet jakiś model shimano mi przeszedł przez ręce :P

Napisano

harfa harryson - byłem ostatnio i mają buty adidasa, zależy też czy mają być MTB czy szosa.

Decathlon - byłem niedawno i nawet jakiś model shimano mi przeszedł przez ręce :P

w decathlonie jest podstawowy model shimano Buty SHIMANO MT32 oraz Rockrider..

sprawdzę tego Harrysona ;)

Napisano

Podjedź na Olszewskiego 128 do IM MOTION mają spory wybór butów SPD Shimano i Specializeda.Te dugie należą do jednych z lepiej dopasowanych butów na rynku.Technologia Bgfit Speca naprawde działa.Najważniejsze ze buty Speca i Bontragera maja połówki rozmiarów czego nie ma w Shimano, więc można sobie dopasować rozmiar idealnie a wiadomo ma to znaczenie.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jeśli chodzi o Shimano to sporo mieli też w Sklepie Sport profit przy Reymonta (naprzeciw wjazdu do portu miejskiego, przy Kleczkowskiej).

Mierzyłem buty shimanowskie i coś mi w nich nie pasuje :) aktualnie czekam na dostawę w SkiTeam (buty specialized) i zobaczymy jak te podejdą...

Napisano

Czy ktoś wie, gdzie we Wrocławiu można bez czekania na sprowadzenie kupić bloki do pedałów Time?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...