krzysiek242 Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 Witam ! Czy są jacyś rowerzyści z okolic ? Zapraszam do wpisów , gdzie jeżdzicie na czym itp. Pozdrawiam
oldboy Napisano 8 Marca 2012 Napisano 8 Marca 2012 Witam ! Czy są jacyś rowerzyści z okolic ? Zapraszam do wpisów , gdzie jeżdzicie na czym itp. Pozdrawiam Na pewno są,ale nie ujawnieni.
kamasiema1 Napisano 9 Marca 2012 Napisano 9 Marca 2012 Heh ja znam kilku z Ubocza olszyny i gryfowa od bmx po fr Sam jestem z ubocza i smigam w fr
metax Napisano 16 Marca 2012 Napisano 16 Marca 2012 Hej Jeśli Zgorzelec to okolice Lubania - to zgłaszam się. MTB na Felt. pozdrawiam
tomac1 Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam, Ja rowniez jestem ze Zgorzelca. Moze warto pomyslec o zorganizowaniu wspolnych treningow. Pozdrawiam, Krzysiek
krzysiek242 Napisano 7 Maja 2012 Autor Napisano 7 Maja 2012 Witam, Ja rowniez jestem ze Zgorzelca. Moze warto pomyslec o zorganizowaniu wspolnych treningow. Pozdrawiam, Krzysiek Pewnie że można coś zorganizować ostatnio często kręcimy w Świeradowie i na Singlu także zapraszamy !!
metax Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Pewnie że można coś zorganizować ostatnio często kręcimy w Świeradowie i na Singlu także zapraszamy !! O! A nieliczyłem na odzew. Można pomyśleć o wspólnym kreceniu. Singla znam, ale tam zawitam dopiero w czerwcu... Przez PW. Czekam na kontakt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.