Skocz do zawartości

[spd] shimano hs-m180

KONAbiker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem zmuszony w najbliższym czasie kupić sobie spd, bo brat zabiera mi swoje bullety, na których jeździłem, kiedy jemu się znudził rower. W oko wpadły mi właśnie shimano sh-m180. Jeden z moich kolegów właśnie takie ma - on raczej na nie na narzeka. A co w myślicie o tych bucikach? Znalazłem w jednym sklepie razem z pedałami 520 komplet za 366zł :rolleyes:<_<:mellow:

Napisano

Jestem zmuszony w najbliższym czasie kupić sobie spd, bo brat zabiera mi swoje bullety, na których jeździłem, kiedy jemu się znudził rower. W oko wpadły mi właśnie shimano sh-m180. Jeden z moich kolegów właśnie takie ma - on raczej na nie na narzeka. A co w myślicie o tych bucikach? Znalazłem w jednym sklepie razem z pedałami 520 komplet za 366zł :rolleyes:<_<:mellow:

O butkach niestety nie mam pojęcia, ale mógłbyś dać linka jeżeli to sklep www

Napisano

Ja mam te butki i pedały SH540 od Listopada. Jeździłem trochę w zimie i na razie spisują się bez problemu.

Bardzo dobrze trzymają nogę, dobrze wentylują.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz :rolleyes:

p.s 366zł niezła cena za buty i pedały :P

Napisano

Słyszałem że są niezłe. Wcześniej chciałem kupić Sidi Bullet ale jednak cena mnie przekonała do SH-180G. Przeciez te buty widziałem ostatnio w sklepie w promocji po...380 zł. Zniżka chyba z 404 zł. Normalnie bym wolał dołożyć na sidi bullet ale na www.centrumrowerowe.pl SH-180G są po 279 zł! Taki mały OT bo pytanie dotyczyło tego co słyszałem. Przede wszystkim NIE słyszałem, żeby ludzie na nie narzekali. Za tą cene nie znajdziesz (tak myślę) buta mtb z klamrą.

Napisano

Moj kumpel ma te buciki . Czesto razem smigamy a on sie o nich wypowiadał zawsze bardzo pozytywnie.

Swietna wentylacja i idealnie dopasowuja sie do stopy .

Polecam do nich jakies skarpetki rowerowe :) Sa cienkie i wygodniejsze.

Napisano

Przetestowałem buty. Ale co mogę napisać. Bardzo dobrze trzymają nogę i są wygodne. Tyle, chyba, że ktoś chce jakieś konkrety. Nie wiem jak z chłodzeniem bo miałem oprócz zwykłych skarpet jeszcze grube wojskowe i zimno nie było. O tym się wypowiem jak będzie cieplej, ale zważywszy na ilość siatek będzie dobrze. Dla mnie super. Jestem zadowolony z zakupu i polecam.

Napisano

witam! od jakiegoś czasu terz się rozglądałem za tymi butkami... sęk w tym że Arnik czy crazysport mają je na stronce ale już ich nie mają na magazynie :) co mnie dziwi skoro są na stronce to dlaczego nie ma ich w sprzedaży Arnik mowi ze to zeszłoroczny model co wiem i że już ich nie produkują... w takim razie zostają mi 121 w sumie też są niezłe... nie wiecie gdzie można jeszcze kupić 180 w rozmarze 44? pozdro

Napisano

W centrum rowerowym nie kupowałem, ale jak na razie wogóle mam szczeście do sklepów internetowych i jeszcze na żadnym się nie przejechałem.

Ja dopiero zamierzam kupić te spd. Poprzednie, sidi bullet, kupiłem w swoim mieście w sklepie:D

Napisano

Widze, że centrum rowerowe prowadzi FocusTM z allegro.

Ja mam do niego 100% zaufanie, wszystkie tranzakcje przeprowadzone pomyślnie no i niskie ceny.

Polecam.

//sorry za taki mały ot :P

Napisano

wiecie pytam tak po sklepach internetowych gdzie mają jeszcze te 180 ale to juz ostatnie rozmiary 44 nie maja... w airbike.pl maja juz te 181 za 319zl takze cena nice. Trochę się jednak zastanawiam czy nie wziąć 121 wtedy miałbym stówe w kieszeni...

Napisano

Na początku miałem kupić te 180, ale po namyśle wziąłem 121 u Arnika- butki spoko, zobaczymy jak się będą spisywać podczas jazdy :)

Napisano

W airbike te buty mają chyba tylko w jednym egzemplarzu, w rozmiarze 43 <_<

Cena jak za takie buty bardzo niska :D

Ja się zastanawiam nad sidi bullet 2 w www.centrumrowerowe.pl :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

No i po sprawie, jakies 3 godziny temu przyszły do mnie zamówione w airbike'u butki sh-m180G :) Wyglądają super, teraz tylko trzeba przetestować w terenie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...