KONAbiker Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Jestem zmuszony w najbliższym czasie kupić sobie spd, bo brat zabiera mi swoje bullety, na których jeździłem, kiedy jemu się znudził rower. W oko wpadły mi właśnie shimano sh-m180. Jeden z moich kolegów właśnie takie ma - on raczej na nie na narzeka. A co w myślicie o tych bucikach? Znalazłem w jednym sklepie razem z pedałami 520 komplet za 366zł
wawek Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Jestem zmuszony w najbliższym czasie kupić sobie spd, bo brat zabiera mi swoje bullety, na których jeździłem, kiedy jemu się znudził rower. W oko wpadły mi właśnie shimano sh-m180. Jeden z moich kolegów właśnie takie ma - on raczej na nie na narzeka. A co w myślicie o tych bucikach? Znalazłem w jednym sklepie razem z pedałami 520 komplet za 366zł O butkach niestety nie mam pojęcia, ale mógłbyś dać linka jeżeli to sklep www
KONAbiker Napisano 27 Lutego 2006 Autor Napisano 27 Lutego 2006 Tak, tak, racja. Już daje http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=1449
Phil4 Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Ja mam te butki i pedały SH540 od Listopada. Jeździłem trochę w zimie i na razie spisują się bez problemu. Bardzo dobrze trzymają nogę, dobrze wentylują. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz p.s 366zł niezła cena za buty i pedały
miciu22 Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Też zamierzam kupić te butki ale tu są tansze http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...=0&did=132&l=pl
KONAbiker Napisano 28 Lutego 2006 Autor Napisano 28 Lutego 2006 Ale ja mam komplet - buty sh-m180 + pedały shimano 520 za 366zł:D Ktoś przebije?
a5a5ello Napisano 1 Marca 2006 Napisano 1 Marca 2006 hej! tez mam pytanie odnosnie tych butow : czy maja one tendencje do rozbijania sie? pzdr. a5a5ello
KONAbiker Napisano 3 Marca 2006 Autor Napisano 3 Marca 2006 A słyszałeś może wcześniej jakieś opinie o tych butach? Bo z tego co widzę, to mało osób na tym forum ma o nich pojęcie:/
Alik Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Słyszałem że są niezłe. Wcześniej chciałem kupić Sidi Bullet ale jednak cena mnie przekonała do SH-180G. Przeciez te buty widziałem ostatnio w sklepie w promocji po...380 zł. Zniżka chyba z 404 zł. Normalnie bym wolał dołożyć na sidi bullet ale na www.centrumrowerowe.pl SH-180G są po 279 zł! Taki mały OT bo pytanie dotyczyło tego co słyszałem. Przede wszystkim NIE słyszałem, żeby ludzie na nie narzekali. Za tą cene nie znajdziesz (tak myślę) buta mtb z klamrą.
TomekW Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Moj kumpel ma te buciki . Czesto razem smigamy a on sie o nich wypowiadał zawsze bardzo pozytywnie. Swietna wentylacja i idealnie dopasowuja sie do stopy . Polecam do nich jakies skarpetki rowerowe Sa cienkie i wygodniejsze.
Alik Napisano 9 Marca 2006 Napisano 9 Marca 2006 Przetestowałem buty. Ale co mogę napisać. Bardzo dobrze trzymają nogę i są wygodne. Tyle, chyba, że ktoś chce jakieś konkrety. Nie wiem jak z chłodzeniem bo miałem oprócz zwykłych skarpet jeszcze grube wojskowe i zimno nie było. O tym się wypowiem jak będzie cieplej, ale zważywszy na ilość siatek będzie dobrze. Dla mnie super. Jestem zadowolony z zakupu i polecam.
marnon Napisano 13 Marca 2006 Napisano 13 Marca 2006 witam! od jakiegoś czasu terz się rozglądałem za tymi butkami... sęk w tym że Arnik czy crazysport mają je na stronce ale już ich nie mają na magazynie co mnie dziwi skoro są na stronce to dlaczego nie ma ich w sprzedaży Arnik mowi ze to zeszłoroczny model co wiem i że już ich nie produkują... w takim razie zostają mi 121 w sumie też są niezłe... nie wiecie gdzie można jeszcze kupić 180 w rozmarze 44? pozdro
KONAbiker Napisano 13 Marca 2006 Autor Napisano 13 Marca 2006 http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...90&did=132&l=pl A co do Arnika, to jak się pytałem jakieś 2-3 tygodnie temu, to mówił, że nie ma tylko niektórych rozmiarów. W takim razie masz pecha, skoro nie ma twojego Ja za to mam szczęście, bo ma mój - 45
marnon Napisano 13 Marca 2006 Napisano 13 Marca 2006 http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...90&did=132&l=pl A co do Arnika, to jak się pytałem jakieś 2-3 tygodnie temu, to mówił, że nie ma tylko niektórych rozmiarów. W takim razie masz pecha, skoro nie ma twojego Ja za to mam szczęście, bo ma mój - 45 a te centrumrowerowe jest sprawdzone? Ty gdzie kupiłeś swoje?
KONAbiker Napisano 14 Marca 2006 Autor Napisano 14 Marca 2006 W centrum rowerowym nie kupowałem, ale jak na razie wogóle mam szczeście do sklepów internetowych i jeszcze na żadnym się nie przejechałem. Ja dopiero zamierzam kupić te spd. Poprzednie, sidi bullet, kupiłem w swoim mieście w sklepie:D
ziolek Napisano 14 Marca 2006 Napisano 14 Marca 2006 Widze, że centrum rowerowe prowadzi FocusTM z allegro. Ja mam do niego 100% zaufanie, wszystkie tranzakcje przeprowadzone pomyślnie no i niskie ceny. Polecam. //sorry za taki mały ot
marnon Napisano 14 Marca 2006 Napisano 14 Marca 2006 wiecie pytam tak po sklepach internetowych gdzie mają jeszcze te 180 ale to juz ostatnie rozmiary 44 nie maja... w airbike.pl maja juz te 181 za 319zl takze cena nice. Trochę się jednak zastanawiam czy nie wziąć 121 wtedy miałbym stówe w kieszeni...
miciu22 Napisano 14 Marca 2006 Napisano 14 Marca 2006 Na początku miałem kupić te 180, ale po namyśle wziąłem 121 u Arnika- butki spoko, zobaczymy jak się będą spisywać podczas jazdy
ziolek Napisano 14 Marca 2006 Napisano 14 Marca 2006 W airbike te buty mają chyba tylko w jednym egzemplarzu, w rozmiarze 43 Cena jak za takie buty bardzo niska Ja się zastanawiam nad sidi bullet 2 w www.centrumrowerowe.pl
KONAbiker Napisano 24 Marca 2006 Autor Napisano 24 Marca 2006 No i po sprawie, jakies 3 godziny temu przyszły do mnie zamówione w airbike'u butki sh-m180G Wyglądają super, teraz tylko trzeba przetestować w terenie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.