elton29 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Szukam w necie i jakośnie mogę zlokalizowac sklepu w wawie w którym kupiłbym dobre stery, mostek,gripy i opony. Wiemże troche tego jest ale nie mam zbytnio czasu by się wozić po warszawie tylko wpadłbym do jednego gdzie jest spory asortyment i na raz pobrał to co mnie interesuje? Ktoś coś wie? Z góry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Spróbuj w Air Bike. Powinieneś znaleźć sporo gratów. http://www.airbike.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Podepnę się pod temat. Szukam jakiegoś serwisu gdzie będą mieli taśmę Stan Yellow Tape. Czy nikt w stolicy nie jeździ na mleczku?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r99 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Szukam w necie i jakośnie mogę zlokalizowac sklepu w wawie w którym kupiłbym dobre stery, mostek, gripy i opony. Wiemże troche tego jest ale nie mam zbytnio czasu by się wozić po warszawie tylko wpadłbym do jednego gdzie jest spory asortyment i na raz pobrał to co mnie interesuje? Ktoś coś wie? Z góry dzięki za info. Zapraszamy do naszego sklepu na Racławickiej 99. Jeden z największych powierzchniowo sklepów rowerowych w Warszawie. Przy okazji profesjonalny serwis Martineza. Kontakt znajdziesz na www.r99.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Również polecam Airbike. Nie jestem z W-wy ale kupiłem tam buty. Ceny dość wysokie ale obsługę oraz ilość towaru na sklepie oceniam bardzo pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.