jacekp Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Bede w sobote w Bielsku i chcialbym pojezdzic po szosie. Nie mialby ktos ochote dolaczyc ? W planach cos poza 100km sloneczko ma byc wiec fajnie bedzie posmigac
piaseq Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Bede w sobote w Bielsku i chcialbym pojezdzic po szosie. Nie mialby ktos ochote dolaczyc ? W planach cos poza 100km sloneczko ma byc wiec fajnie bedzie posmigac Teraz zauważyłem Takie pytania należy kierować na www.bbriderz.pl Ciężko tam kogoś nie znaleźć do jazdy o każdej porze dnia i nocy
jacekp Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Napisano 25 Kwietnia 2012 Teraz zauważyłem Takie pytania należy kierować na www.bbriderz.pl Ciężko tam kogoś nie znaleźć do jazdy o każdej porze dnia i nocy dzieki obserwuje chyba na FB nastepnym razem moze dolacze do kogos Kiedys podjezdzajac pod przegibek (od miedzybrodzia)wyprzedzila mnie grupka na szosach jechalem ciezkim MTBkiem wiec nie utrzymalem kola a chlopak przedmna nie byl rozmowny cos (byc moze tetno przeszkadzalo ) inie dowiedzialem sie czy to jakis regularny trening
piaseq Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 dzieki obserwuje chyba na FB nastepnym razem moze dolacze do kogos Kiedys podjezdzajac pod przegibek (od miedzybrodzia)wyprzedzila mnie grupka na szosach jechalem ciezkim MTBkiem wiec nie utrzymalem kola a chlopak przedmna nie byl rozmowny cos (byc moze tetno przeszkadzalo ) inie dowiedzialem sie czy to jakis regularny trening Nie wiem, nasi w miarę rozmowni są. Raczej góralami jeździmy. Ja mam szosę ale rzadko korzystam. Wolę góry.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.