Skocz do zawartości

[3000-3400zł] mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeszcze ja się zapytam a więc tak w jednym sklepie dają 5% rabatu sprawa wygląda tak jak kupie Glocka od razu chce wymienić hample na deore 596 a oryginalne sprzedać na allegro dadzą 5% rabatu czyli 3500zł - 175 pluz zakup nowych hampli i jak sprzedam te kls helix to mi się zwróci ileś tam. Miałem w ogóle nie zmieniać ale jak padną to po roku będe mósiał kupić nowe a za padnięte nic już nie dostane. I teraz pytanko nie lepiej gdybym kupił krosa a8 po rabacie 3999 lub a7 3600 - 5% rabatu?Ide jeszcze do drugiego sklepu się zapytaćale co lepsze kross czy glock?

Napisano

Peter dzięki za odpowiedz. i tak to kurka wodna bywa chciałem kupić rower za 2200 a trz bedzie wydać 2899, no ale coz, może bedzie lepiej słuzył. szkoda że kellysa nie ma z lepszym amorem bo bym miał blizej do sklepu ;)

Napisano

Spoko nie ma sprawy. Jeszcze tylko koniecznie się poprzymierzaj do tych rowerów i sprawdz czy jest Ci wygodnie. Bo to jest najwazniejsza rzecz w tym wszystkim. Zeby Cie pozniej plecy nie bolaly w krzyzu itd.

Napisano

ostatnie pytanie a ten amortyzator Widelec SR Suntour XCR LO dał by rade po de mną ? bo ten level A6 ma taki za cene 2400 za rower.

Napisano

Jeszcze ja się zapytam a więc tak w jednym sklepie dają 5% rabatu sprawa wygląda tak jak kupie Glocka od razu chce wymienić hample na deore 596 a oryginalne sprzedać na allegro dadzą 5% rabatu czyli 3500zł - 175 pluz zakup nowych hampli i jak sprzedam te kls helix to mi się zwróci ileś tam. Miałem w ogóle nie zmieniać ale jak padną to po roku będe mósiał kupić nowe a za padnięte nic już nie dostane. I teraz pytanko nie lepiej gdybym kupił krosa a8 po rabacie 3999 lub a7 3600 - 5% rabatu?Ide jeszcze do drugiego sklepu się zapytaćale co lepsze kross czy glock?

Napisano

Kurcze i nie wiem czy będe mógł się przymierzyć bo i kross i glock na zamówienie po wpłącie zaliczki...Jutro jeszcze do drugiego sklepu ide ale tam to tylko gianty i kelly'se...To mowisz nie warto do krosa dopłacać?Ani a7 ani a8? Dlatego wziełęm je pod uwage bo hample chce zmienic gdybym wziął glocka wiec i tak będe mósiał dołożyć chyba, że wezme gorszego Gianta Talona 1 za mniejsza kase po rabacie wyjdzie tam 3200zł bo glock nawet jak wezme z rabatem to i tak nowe hample przynajmniej 500zł to juz jest co najmniej 3800 a nie wiadomo za ile te kls na allegro pojda. Giant najgorszy ale i najtanszy a Glock z lepszymi hamplami wyjdzie podobnie jak a8

Napisano

Przymierz się do innego Kellysa byle mial ta sama geo co Glock. Jest ich kilka i ktorys model na pewno beda mieli. Podobnie z Krossami. Co do hamulcow tez bym je wymienil. Choc ze sprzedaza ich na allegro moze byc problem. Pojezdzij na nich zobacz jak sie sprawuja. Moze nie sa zle. Zreszta podejrzewam ze przymiarka do tych ram wyjasni sprawe jednoznacznie. Jak juz bedziesz wiedzial ktora Ci pasuje to wtedy wplacisz zaliczke i zamowisz docelowe modele.

Napisano

A gdybym mial doplacac do hamulcow to i tak lepiej brac glocka niz a8??To i tak bardzo duzy wydatek.....widze, ze na allegro ktos tam hamulce kls sprzedaje ale i tak bym mosial wylozyc a jak nie pojda...to wyjdzie podobnie jak kross a 8......tyle, ze w krosie nic dokladac nie trzeba bo wszystko jest ok......Jutro ide do drugiego i napisze co i jak........Mam dylemat bo kurde z poczatku mialbyc rower za ponad 2 tys.......Najtanszy bylby Giant....Najbardziej ekonomiczny...

Napisano

A gdybym mial doplacac do hamulcow to i tak lepiej brac glocka niz a8??To i tak bardzo duzy wydatek.....widze, ze na allegro ktos tam hamulce kls sprzedaje ale i tak bym mosial wylozyc a jak nie pojda...to wyjdzie podobnie jak kross a 8......tyle, ze w krosie nic dokladac nie trzeba bo wszystko jest ok......Jutro ide do drugiego i napisze co i jak........Mam dylemat bo kurde z poczatku mialbyc rower za ponad 2 tys.......Najtanszy bylby Giant....Najbardziej ekonomiczny...

Polecam Ci Haibike, Edition SL za 3500zł : Haibike-polska.com - najwiÄkszy serwis o rowerach Haibike w Polsce

Widelec z SR-Suntour Raidon X3-RL Air, przerzutki Shimano , design bardzo ładny.

Cena przystępna a rowerki z tej firmy są jak widać naprawdę dobre.

Napisano

Polecam Ci Haibike, Edition SL za 3500zł : Haibike-polska.com - najwiÄkszy serwis o rowerach Haibike w Polsce

Widelec z SR-Suntour Raidon X3-RL Air, przerzutki Shimano , design bardzo ładny.

Cena przystępna a rowerki z tej firmy są jak widać naprawdę dobre.

Dzisiaj zamówiłem ten rower dla siebie więc jak przyjdzie dam znać jak się sprawuje. W sklepie rower.com.pl masz ten rower z rabatem 20% i mnie wyniosło 2800zł+ przesyłkę gratis dostałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...