Skocz do zawartości

Kluby rowerowe w Sosnowcu

Isonic

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jestem z Sosnowca mam 16lat a jeżdze od 10 roku życia na rowerach szosowych.

Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś kluby w mojej okolicy gdzie mógłbym sie zapisać.

Obecnie trenuje jako amator i w zeszłym roku największa moja trasa wynosiła 120km,dzienie starałem się

robić minimum 15km.

Mam do was pytanie czy jest jakaś szansa żeby się zapisać?Czy nie jestem za stary?

Napisano

Zagłebie to chyba jedyny klub w naszej oklicy. Napisz do nich śmiało maila, skrobnij coś o sobie, powinni zaprosić Cię na jakis trening. Kiedyś kontaktowałem się z ich trenerem, zapraszał na wspólny trening więc na pewno spróbować warto.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

premier2 - 4x 3czarna, 4x 1czarna, 4x 2czarna

Tornadotwister - 2x 3czarna, 2x 3biała, 2x 1czarna, 2x 1biała,2x 2czarna,2x 2biała

Maticzek - 6x 1 biała, 6x 3 biała , 2x 2 biała

Mieciu - 2x 1 biała, 2x 1 czarna, 3x 3 biała, 3x 3 czarna, 3x 2 biała, 3x 2 czarna

Schwefel - 3x 1 biała, 3x 1 czarna, 3x 3 biała, 3x 3 czarna, 2x 2 biała, 1x 2 czarna

Bigos97 - |5x 1biała| , |5x 1czarna| ,|5x 2biała| ,|5x 2czarna| ,|5x 3biała|, |5x 3czarna|

wilcek - 5x 1 biała, 5x 1 czarna, 5x 3 biała, 5x 3 czarna, 5x 2 biała, 5x 2 czarna

arturs - 5x 1 biała, 5x 1 czarna, 5x 3 biała, 5x 3 czarna,

Aha jeszcze pytanie -

Czy organizator przyjmuje datki na zasłużone piwo ;) ? bo jak tak to dorzucam do przelewu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...