Skocz do zawartości

[do 1300] [ rower typu cross ] Co kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam na imie Monika:) Mam 160 cm i normalna wagę :P Przymierzam się do kupna rowerku typu cross.

Teraz ma parę pytań:

1) Jaka wielkość ramy wybrać?

2) Jak wygląda jazda po lekkim terenie( leśna droga ) rowerem tego typu, wydaję mi się, że nie powinno być problemu?

3) To teraz czas na propozycje, z racji tego, że mieszkam w Tychach woj. śląskie, chcę kupić rower w sklepie który będzie się znajdował blisko mnie, także ograniczę się do propozycji z sklepów oddalonych od mnie do ok 50 km.

Rower powinny mieć ramę, którą będzie umożliwaiła latwe wsiadanie i zsiadanie z rowerku

Propozyjca 1. Rower Merida 5-V LADY najtaniszy i podoba mi się :)

Propozycja 2. rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=6_699_850_1069&products_id=301104 , niska cena 927 , od razu nasówa mi się pytanie czy rama 17 nie będzie za duża? ale mniejszych w tym modelu nie ma.

Propozyjca 3. Rower GT Nomad 3.0

Propozycja 4 Rower Kellys Kappa

Propozyjca 5 Rower Bulls Cross 1 black women

Rower nie będzie katowany:) raczej spokojne trasy w mieście i po za nim, nie jestem też zapaloną rowerzystka która robi 100 km dzienie, raczej 2 razy w tygodniu po 20 km. Czy warto doplacać do wyższych modeli? Bo najbardziej mi pasuje propozycja 1 lub 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...