szliri Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Fu0mZEfACkE&feature=related Jedna babka złamała sterówkę w amorze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Byłem tam na zawodach, niezły hardkor jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tego nic nie przebije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specjal Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Najlepsze, że na takich filmach zjazd wydaje się być w miarę łagodny. Jednak kamera strasznie spłaszcza obraz - w rzeczywistości są to naprawdę ostre zjazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemolinko Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jedna babka złamała sterówkę w amorze ^^ To nie babka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 To nie babka Faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Faktycznie To przez te ubranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jakby coponiektórzy chcieli upaść...nic się do tyłu nie odchylą, rączki sztywne...hinpotajzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Widziałem kilka osób hamujących przodem Cud że nikt nie upadł na twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Niektórzy powinni poważnie pomyśleć nad zmianą dyscypliny, szybciej byłoby mu zejść z rowerem niż hamować przodem a na końcu wylądować w rowie. (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Stres czasami paraliżuje i odbiera zdolność racjonalnego myślenia. Starzy wyjadacze lepiej sobie radzą w ekstremalnych sytuacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Też niezłe: http://vimeo.com/21034147 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Koen@ dobry filmik ten koleś na końcu rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Niektórzy powinni poważnie pomyśleć nad zmianą dyscypliny, szybciej byłoby mu zejść z rowerem niż hamować przodem a na końcu wylądować w rowie. (: Obraz jest tak spłaszczony przez tą kamerę. Byłem i wiem jak tam jest a wcale najgorzej nie zjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoltoma Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Większość wypadków to lot przez kiere... chyba za bardzo hamują przednim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cordat Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Niekoniecznie. Jak tył zaciśniesz i a z gleby wystają korzenie i kamienie to zblokowany tył potrafi odbijać się jaki piłeczka, a z każdym odbiciem zawodnik coraz bardziej jest wybijany na przednie koło, przez kture można wylecieć i bez przedniego chamulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Froop Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Też niezłe: http://vimeo.com/21034147 może i posądzicie mnie że jestem debilem czy coś, ale uśmiałem się do łez, tak gleba za glebą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dlatego właśnie czuje szacunek do ludzie jeżdżących w XC, kompletnie nie zjazdowa geometria odgrywa tutaj największa rolę, bo nawet na zjazdówce HT dałoby się tam przejechać prawdopodobnie bez problemu. Do tego u niektórych dochodzi kompletny brak zmiany położenia na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Niektórzy powinni poważnie pomyśleć nad zmianą dyscypliny, szybciej byłoby mu zejść z rowerem niż hamować przodem a na końcu wylądować w rowie. (: Masz całkowitą rację ale moim zdaniem takie postępowanie to wina samych zawodów i presja wyniku a co za tym idzie czasu. Druga sprawa to kwestia zabezpieczenia trasy choćby pod względem medycznym. Tutaj po prostu można sobie na więcej pozwolić. Idę o zakład, że w ciężkim górskim terenie z dala od cywilizacji (nie mówiąc o samotnym wypadzie w teren) zdecydowana większość tych kozaków przynajmniej zmniejszyła by prędkość na zjeżdzie. Na filmie doskonale widać to o czym zawsze mówię, że na takich zjazdach odwrotnie niż na ubitej nawierzchni hamulec tylny to podstawa a przedni ma służyć tylko do wspomagania. Inaczej trafi się nagły uskok czy taka skałka i leci się do przodu. Tak wygląda prawidłowy techniczny zjazd http://www.youtube.com/watch?v=KISnewMF4xg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlito Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Wszystkie filmiki w tym temacie można podsumować cytując klasyka: "Teraz będzie akcja. Stój! Patrz! Patrz! Patrz! JEST!" Filmik dodany przez Koen'a i "człowiek żółw" wygrywa. Idealnie dobrana ścieżka dźwiękowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SevenStunter Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 · Ukryte przez safian, 23 Lipca 2012 - Spam, żeby dostać się na giełdę... Ukryte przez safian, 23 Lipca 2012 - Spam, żeby dostać się na giełdę... Ja pierdziele, ale hardkory ;D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.