hassanbey Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Czy amortyzator jak w temacie da radę w maratonie na odcinkach górskich ? przy wadzę ok.100kg kierownika Planuje wymianę ale nie wiem czy finanse starczą, wpierw koła wymieniam na mocniejsze.
Simonello Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 To już zależy od tego, czy chcesz ten maraton po prostu przejechać czy się ścigać. W tym drugim przypadku na trudniejszych zjazdach możesz wpaść w tarapaty.
hassanbey Napisano 27 Lutego 2012 Autor Napisano 27 Lutego 2012 To już zależy od tego, czy chcesz ten maraton po prostu przejechać czy się ścigać. W tym drugim przypadku na trudniejszych zjazdach możesz wpaść w tarapaty. I to jest najlepsza odpowiedź jaką chciałem usłyszeć Dziekuję A jaki w takim razie amorek polecisz do tej wagi. Rama L Scotta Koszt powiedzmy do 1300,- +/- 200
nax Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 wg mnie z Twoja waga na pewno bedzie pracowal lepiej niz pode mna nie wspominam go jakos mega najgorzej, w tej kwocie nie bylo zle. teraz wiem, ze sa lepsze, ale utrzymuje wciaz swoja opinie, ze za taka kase i z czestym serwisem, jest ok moze wlasnie warto byloby rozlozyc, przesmarowac, przelac olejem . tez bym wybral inne komponenty na wymiane, zanim ruszylbym XCR-a ja mialem 120mm, z tłokiem w jednej goleni.
premier2 Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Tak naprawdę dasz radę przejechać większość maratonów na tym amortyzatorze. Jeżeli zadajesz takie pytania, to raczej nie walczysz o pudło, więc może zacznij swą przygodę z tym co masz aktualnie. Wynik na maratonie w 90% zależy od kondycji zawodnika, a sprzęt tylko trochę pomaga i ułatwia rywalizację...
hassanbey Napisano 28 Lutego 2012 Autor Napisano 28 Lutego 2012 Wynik na maratonie w 90% zależy od kondycji zawodnika, a sprzęt tylko trochę pomaga i ułatwia rywalizację... Święte słowa O kondycję się nie martwię. Tak więc pierwszy maraton zrobię po płaskim w Murowanej Goślinie a do Złotego Stoku może się uda już wymienić przód
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.