Gość oleksy Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Tak jak w temacie, czy te kasety nakładane , mozna je rozebrac i wlozyc pojedyncza zebatke do singla? Bo teraz mam z przodu na 9 , a ztylu na 1 , i lancuch to trudno znosi. I czy nie wiecie czasem czy mozna np kupic zebatke 21 T XTR ( tytanawa )? Nie cala kasete tylko pojedyncza zebatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 :lol: jak najbardziej nawet koronki osobno możesz kupić i sobie dowolną kasetę złożyć a jak chcesz zrobić sobie singla to musiś podkładkami sobi uzupełnić i looclringa założyć co do koronki XTR to zależy któtą gdyżte z większą ilością zbów zakłada się je na pająka Btw Da bomb chyba robi takie cóś z jedną koronką na kasetę 8/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oleksy Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 No, ja mam reduktor da bomba, tyle ze ta zebatka jest tam bardzo gruba i lancuch troche przeskakuja na niej, bo z przodu mam na 9. A ta z XTR zebatka, np 21 zebow, ona jest tytanowa, ta mozna by zalozyc ? Czy jest na pająku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Tak jak w temacie, czy te kasety nakładane , mozna je rozebrac i wlozyc pojedyncza zebatke do singla? jesli nie zalezy ci szczegolnie na masie to radzilnym zainteresowac sie kasetami z nizszych grup- one sa skrecane, a w ostatecznosci nitowane. kasety wysokich grup sa zwykle na pajakach i nawet jesli oddzielisz jedna zebatke od pozostalych to zalozenie jej na bebenek piasty nie bedzie mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.