Skocz do zawartości

[kasety] mozna je rozbierac?

Gość oleksy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość oleksy

Tak jak w temacie, czy te kasety nakładane , mozna je rozebrac i wlozyc pojedyncza zebatke do singla?

Bo teraz mam z przodu na 9 , a ztylu na 1 , i lancuch to trudno znosi.

I czy nie wiecie czasem czy mozna np kupic zebatke 21 T XTR ( tytanawa )? Nie cala kasete tylko pojedyncza zebatke.

:lol:

jak najbardziej

nawet koronki osobno możesz kupić i sobie dowolną kasetę złożyć :)

a jak chcesz zrobić sobie singla to musiś podkładkami sobi uzupełnić i looclringa założyć

co do koronki XTR to zależy któtą gdyżte z większą ilością zbów zakłada się je na pająka

Btw Da bomb chyba robi takie cóś z jedną koronką na kasetę 8/9

Gość oleksy

No, ja mam reduktor da bomba, tyle ze ta zebatka jest tam bardzo gruba i lancuch troche przeskakuja na niej, bo z przodu mam na 9. A ta z XTR zebatka, np 21 zebow, ona jest tytanowa, ta mozna by zalozyc ? Czy jest na pająku?

Tak jak w temacie, czy te kasety nakładane , mozna je rozebrac i wlozyc pojedyncza zebatke do singla?

jesli nie zalezy ci szczegolnie na masie to radzilnym zainteresowac sie kasetami z nizszych grup- one sa skrecane, a w ostatecznosci nitowane. kasety wysokich grup sa zwykle na pajakach i nawet jesli oddzielisz jedna zebatke od pozostalych to zalozenie jej na bebenek piasty nie bedzie mozliwe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...