scyzoryk Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam. Czy ktoś ma doświadczenie ze sklepem internetowym http://rowery-happy.pl? Proszę o opinie. I czy w takich sklepach rower wysyłają już złożony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bitX Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 wystarczy kliknąć zakładkę "wysyłka " "Rowery pakujemy w wytrzymałe kartony w stanie rozłożonym (do zamontowania koło przód, kierownica, pedały, wykonanie drobnych regulacji)." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzoryk Napisano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A czy ktoś miał styczność z tym sklepem? Prosiłbym o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adorin Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A czy ktoś miał styczność z tym sklepem? Prosiłbym o opinie. Żona kupowała tam synowi (8 lat) zieloną Meridę Dirt, a rok potem jej koleżanka kupowała tam swojemu dziecku taki sam rower. Nb. całkiem fajne rowerki. O ile pamiętam wyposażyli ich wtedy po jakichś zniżkach w błotniki i coś jeszcze, nóżki chyba? Niestety, mimo że rower ma zapinane koła, a nie zakręcane, ktoś pomylił strony tulejki w zapince w rowerze syna, i dwa lata jeździł z tulejką odwrotnie:) Ale ponieważ nie wiem, jaka jest procedura i kto co składa, więc nie wiem, czy sklep, czy jeszcze fabryka. Sam Tatuś też nie jest bez winy - nie zauważyć dwa lata że synowi koło w rowerze objawia luz! Ale w końcu znalazłem i poprawiłem. Także poprawnie, ale szału nie ma. A może to tylko wpadka przy dużym przerobie, bo zakup był ... przed Komunią K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ja w stacjonarnym sklepie kupowałem buciki.i pedały, wszystko ok, obsługa kompetentna, ceny mieli dobre, a kupowałem na wiosnę, ja polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adorin Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A, słusznie. Na pytanie czy kupiłbym tam jeszcze raz - odpowiedź jest tak. K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.