Publius Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 lampka walle świeci naprawde bardzo mocno i z bliska nie da się na nia patrzeć To samo mogę powiedzieć, mam ją cały poprzedni sezon. Na początku ustawiłem ją poziomo, ale w mieście kilku rowerzystów z tyłu mnie ochrzaniało że im oczy wypalam więc trochę ją pochyliłem w dół
tomclf Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 Witam Wszystkich!! Jeżeli mogę coś polecić to polecam tą lampkę do przodu http://sferabiker.istore.pl/pl/kellys-lampka-przednia-kls-902-czarna.html, nabylem ją jakieś 2 tyg temu i muszę przyznać że sprawdza się super! w nocy super oświetla a w pochmurne dni dobrze nas widać na drodze
Tofi Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 Znajomy pokazał mi ostatnio jak działa lampka na diodzie XML - taka lampa daje dopiero widoczność. Nie dość, że widział co się dzieje na drodze, to było widać z daleka białą plamę na jezdni i cień roweru na jej krańcu, podczas gdy u innych rowerzystów, do momentu, aż moja latarka nie załapała ich odblasków, to widziałem jedynie mały biały punkcik.
Piano Napisano 19 Marca 2012 Napisano 19 Marca 2012 Lampka na XML jeszcze w zależności jak jest zmodowana potrafi dac bardzo duzo swiatla. Do najtanszych nie naleza mody autorskie roznych sprzedawcow ale warte sa swojej ceny. Jedyny minus to czas swiecenia na jednym aku. Trzeba miec zapasowy. Ale poza tym to nie ma sie do czego przyczepic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.