merc1011 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Cześć jestem Krzysiek pochodzę z Elbląga i w tym roku chciałbym pojechać rowerem do Berna z Zakopanego z Panem Marcinem Kozłem, o tej wyprawie możecie przeczytać tu http://80rowerow.pl/uczestnicy.html. Pan Marcin jeszcze nie zmienił informacji ,że jedzie do Berna ale na Facebooku ma napisane na ścianie, że jest to wyjazd do Berna jestem 16-latkiem, a w tej grupie mogą wźąść udział już 15-latkowie. Teraz mam malutki problem gdyż moi rodzice powiedzieli że mogę jechać na tą wyprawę pod warunkiem że ktoś z Elbląga lub okolicy pojedzie tam razem ze mną (wiadomo razem zawsze lepiej). Proszę was o szybką odpowiedź bo muszę odpowiedzieć rodzicom do 10 marca czy kogoś znalazłem czy nie. A najważniejsze z Berna będziemy odlatywać samolotem z Frankfurtu myślę tak 30 lipca. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.