Skocz do zawartości

[Oświetlenie]Zestaw tanich lamp ostrzegawczych - pomoc w wyborze

Mychu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam taniego zestawu lampek rowerowych.

Maja służyć jako światło ostrzegawcze na wieczorne przejażdżki.

Warunkiem jest waga, baterie AAA i wygląd.

Co powiecie na temat Zestaw lamp rowerowych MacTronic L-FN-5Z 5LED | Oświetlenie i akcesoria | Lampki i liczniki rowerowe | Awa24.pl

Warto?

A może coś innego w podobnej cenie?

//Patrz, gdzie zakładasz tematy - strefa testów to zdecydowanie nieodpowiednie miejsce. Safian

Napisano

Biorac pod uwage Twoje wymogi lepiej kupić takie żabki zakladane na gumke Mactronica micro albo Author A-shot (ta mam i jako pozycyjna jest ok). Wybor jest zreszta spory.

Napisano

Biorac pod uwage Twoje wymogi lepiej kupić takie żabki zakladane na gumke Mactronica micro albo Author A-shot (ta mam i jako pozycyjna jest ok). Wybor jest zreszta spory.

A czemu lepiej? Z tego co wiem, to A-shoty kosztują coś koło 40 zł i sa na baterie CR (płaskie zegarkowe), mają 2 diody. Te mają 5 diod :)

Napisano

Większy klosz i odbłyśnik, to lepsza widoczność.

Według mnie te mactronici dadzą radę, ale trzeba pamiętać, że na tle samochodów mogą być słabo widoczne.

Napisano

A czemu lepiej? Z tego co wiem, to A-shoty kosztują coś koło 40 zł i sa na baterie CR (płaskie zegarkowe), mają 2 diody. Te mają 5 diod :)

Bo napisałeś, że priorytetami sa waga i wyglad;)Fakt nie sa na baterie AAA, ale z tego co mi sie wydaje to na tych cr wytrzymuja okolo 60h! To jest naprawde duzo, ale w razie czego taka baterie mozna tez rezerwowo zabrac, chociaz szybka wymiana nie nastapi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...