Mod Team Franio Napisano 24 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Każda osoba może przedstawić maksymalnie 3 projekty (3 koszulki i 3 pary spodenek). Termin: 11.03.2012 - 23:59 Nagroda główna: Gratisowa koszulka własnego projektu! Uwaga! W tym temacie tylko i wyłącznie zgłaszamy projekty. Dyskusje z nimi związane prowadzimy w tym temacie: [Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa P.S. Nie jestem i nie będę organizatorem całego przedsięwzięcia ____________________________________________________ Drobne pomoce od kolegi GChmiel: Projekty w .png z przezroczystością. 1. Największe w Polsce! FORUM ROWEROWE.ORG (oficjalne): Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 2. FR.org: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 3. FORUM ROWEROWE .org (np. na brzuch, klatkę): Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 4. FR.org (ktoś pisał o zębatce, że brakuje jej w logo Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Lutego 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Lutego 2012 - Brak powodu Po 5 projektów? Trochę dużo. Lepiej po jednym, góra dwa a dobre. Im więcej propozycji tym więcej wybrzydzania będzie Odnośnik do komentarza
Mod Team Franio Napisano 24 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 To może ja zacznę i wrzucę 1 projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No to ja zgłaszam mój 1 projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dobra dorzuce i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Wrzucam jedynie spodenki ale koszulki to kontynuacja zaczętych wzorów ze spodenek, więc można puścić wodzę wyobraźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelf1a Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 To ja dorzucę coś swojego: Ładnie zgrywa się ze spodenkami z postu powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No to moje drugie projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 1 projekt gaci : 1 koszulka : 2 koszulka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ostatnie spodenki: 3. Koszulki: 1. 2. A ostatnia za parę dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu z orzełkiem są super:d Odnośnik do komentarza
Jarek516 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu To ja skormnie jak zawsze, zeszłoroczny tez skromny Odnośnik do komentarza
tobo Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Może rozpętam dyskusję ale orzeł na koszulce FORUMOWEJ to wg mnie nie za teges. Oczywiście można i tak, Amerykanie szyją z flag portki i potem dupą siadają na "wartościach", jednak ja bym tak nie robił. Odnośnik do komentarza
Jarek516 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Wedłig mnie też orzeł nie pasuje na koszulke. flaga może byc Odnośnik do komentarza
Przeor Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 6 Marca 2012 - Brak powodu Na piersiach Orzeł nie pasuje? Jak najbardziej, i kupię tylko wtedy gdy będzie z Orzełkiem. Jak dla mnie rewela Odnośnik do komentarza
Schwefel Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To nie jest miejsce na dyskucję czy orzeł pasuje czy nie. Możecie nie głosować na ten projekt i tyle. W tym temacie zgłaszamy tylko projekty, 0 dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wrzucam jeszcze raz bo został projekt usuniety nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To może ja wrzucę swoją propozycję. Jest prosta, bo lubię prostotę no i są dwie wersje kolorystyczne, bo szary również lubię Koszulka: Spodenki: I druga wersja kolorystyczna: Koszulka: Spodenki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pseudonick Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 projekt 1 projekt 2 projekt 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ostatnia koszulka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Projekcik robiony "na współe" z premier2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pseudonick Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dodaje projekt 3 jeszcze raz - zostal usuniety nie wiedziec czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.