merc1011 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Cześć jestem Krzysiek pochodzę z Elbląga i w tym roku chciałbym pojechać rowerem do Berna z zakopanego z panem Marcinem Kozłem, o tej wyprawie możecie przeczytać tu http://80rowerow.pl/uczestnicy.html. Pan Marcin jeszcze nie zmienił że jedzie do Berna ale na Facebooku ma napisane na ścianie że jest to wyjazd do Berna i teraz mam taką prośbę gdyż jestem 16 latkiem a w tej grupie mogą wźąść udział już 15 latkowie. Teraz mam malutki problem gdyż moi rodzice powiedzieli że mogę jechać na tą wyprawę pod warunkiem że ktoś z Elbląga lub okolicy pojedzie tam razem ze mną (wiadomo razem zawsze lepiej). Proszę was o szybką odpowiedź bo muszę odpowiedzieć rodzicom do 10 marca czy kogoś znalazłem czy nie. A najważniejsze z Berna będziemy odlatywać samolotem z Frankfurtu myślę tak 30 lipca. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Litości kolego!!! Zanim coś napiszesz to wrzuć tekst do worda i nie pisz z babolami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merc1011 Napisano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 REGULAMIN 2i przepraszam serdecznie ale pisze z telefonu i nie kiedy wiadomo że może się ześlizgnąć klawisz. A za błędy serdecznie przepraszam, a tak po za tą odpowiedzią naprawdę nikt nie chce jechać na tą wyprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Może załóż temat na głównej np w dziale "rowerowe forum na maxa" Może odezwie się ktoś z Eb kto nie zagląda do tego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merc1011 Napisano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 REGULAMIN 2i Dzięki za świetną podpowiedź za pewne zrobię tak jak mówisz. W końcu człowiek uczy się na błędach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.