kamfan Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 witam, czy ktoś mógłby mi polecić jakiś region austrii na 2-dniową wycieczkę najlepiej z dużą ilością terenowych tras waham się czy wybrać region wels-hallstatt czy może graz mile widziane propozycje i linki do tras - najlepiej terenowych będę bardzo wdzięczny za pomoc
c1ach Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 Czysto merytorycznie nie pomogę, ale możesz wziąć pod uwagę trasy Salzkammergut Trophy. Jedna z tych tras, o których przejechaniu marzy chyba każdy z nas. Niestety to nie jest takie "hop siup", dużo zależy od tego czy czujesz się na siłach. No i chyba najsłynniejszy fragment tego wyścigu biegnący po skalnych półkach
pablo111 Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 Hello, też mam ochote na alpy, moze sie kiedys wybiore, i raczej to będą okolice maratonu Salzkammergut Trophy
kamfan Napisano 25 Lutego 2012 Autor Napisano 25 Lutego 2012 ok, czyli postanowione hallstatt + fragmenty salzkammergut a wie ktos w ktorym miejscu trasy sa te polki skalne - tutaj mapa -> http://www.salzkammergut-trophy.at/_uploads/_elements/8479_file1.jpg
tomassekk Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 A może okolice St. Anton am Arlberg – Ischgl Brałem udział w TransAlpie w zeszłym roku i miło wspominam te rejony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.