Skocz do zawartości

[rower] Kellys 2012 MTB

alojz12311

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

poszukuję roweru do 3100 zł. Głównie chcę jeżdżić po asfalcie i górach. Moja waga to 55 kg,1.80 cm wzrostu.

Oto rowery:

Rower górski Kellys Oxygen Expert Green 2012 | MTB | Sklep Rowerzysta.pl rowery

Rower górski Kellys Magic Master 2012 | MTB | Sklep Rowerzysta.pl rowery

Zależy mi na amortyzatorze żeby pracował zdrowo, dość miękko. Który będzie lepszy ?

1. SR SUNTOUR X3 LO, 100mm, air / Speed Lockout

2. SR SUNTOUR Raidon X3 RL, 100mm, air / Remote Speed Lockout

Aaa czy znajdę za tą cene coś lepszego ? Unibike ? Cube ? Proszę o dokładną odpowiedż :) Pozdr. ***Alojz***

Napisano

Właśnie znalazłem jak dla mnie najlepszy rower za tą cenę

Kellys Madman 2011

Na alegro jest za 3100 tylko nie wiem czy to jakiś kit bo orginalnie chodzi po 4700

Napisano

maroko jeśli odradzasz Kellysa to napisz z jakiego powodu. Ja na przykład mam mejestic 2009 i naprawde kawal dobrej roboty. A że ktoś tam kiedyś puszczał ploty o łamiących się ramach to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Napisano

maroko jeśli odradzasz Kellysa to napisz z jakiego powodu. Ja na przykład mam mejestic 2009 i naprawde kawal dobrej roboty. A że ktoś tam kiedyś puszczał ploty o łamiących się ramach to mi się nóż w kieszeni otwiera.

czytaj ze zrozumieniem !!! nie napisałem że odradzam tylko że Ja osobiście bym odpuścił !!!

Napisano

Hej to jeśli ktoś sie zna to proszę napisać coś o tych dwóch rowerach czy dobre za tą cenę głównie amortyzaor. A co sądzicie o rowerze Unibike Expert 2011 ? a Cube ?

Napisano

Moim zdaniem także wybrałbym coś ze stajni Cube , kellys może poszczycić się jedynie amortyzatorem. Reszta osprzętu jest średniej jakości. (sytuacja zmienia się dopiero od 5000 tys. zł w górę)

Napisano

ten FOX jest okrojony jest w wersji ALPS (oem), nie będzie tak fajnie i płynnie pracował jak inne FOXY a do tego jest Cięższy niż np. FOX F100 RL.

Napisano

a Cube analog czy aim (wiem że to niższa półka) też byście lepiej oceniali niż kellysa? pytam bo celuję w rower gdzieś z półki cube analog po rabacie za 2011:D

Napisano
***Alojz*** Rama "18" kapke mała

Rama 18" może być,dla Ciebie 19" max.

Moja waga to 55 kg,

Bardzo chudy jesteś,skóra i gnaty.Na tę wagę powietrzne amortyzatory nie bardzo.

Napisano

nemo wiem ,właśnie miałem powietrzny amor wcześniej i szkoda było kupywać. Nemo to jaki typ amora mam kupić ? olejowo-powietrzne ??

Napisano

MANITOU MINUTE LTD

Będzie ten amor podemną chodził ?> Miękko

Jak tak to go kupuję.

Rower jak za tą cene się opłaca ??

Hamulce dobre są ? i osprzęt?

Napisano
Bardzo chudy jesteś,skóra i gnaty.Na tę wagę powietrzne amortyzatory nie bardzo

Coś kolega nemo2009 nie stworzone rzeczy opowiada, pod tą wagę powietrzny będzie idealny !!!

Napisano
Nemo to jaki typ amora mam kupić ? olejowo-powietrzne ??

Sprężynowy z dodatkiem oleju.Najtańszy może być Suntour XCR z regulacją tłumienia powrotu. Z droższych,będą lepiej wybierać nierówności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...