pelon Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witam Zamierzam zrobic male :wink: zakupy w czeskim sklepie (www.kolokram.cz). Czy macie jakies doswiadczenia w zakupach w tym sklepie. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_b1 Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 1. Zla nazwa tematu brak "[]" 2. Nie znam tego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A czy oni maja na cos dobre ceny? Bo tak na pierwszy rzut oka to hmm fakt troche taniej niz w PL w tych rzeczach po grubo ponad 1000zł ale w tanszych jakos nic nie zauwazylem ? Moze slepy jestem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelon Napisano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Chodzi mi po glowie RS Recon, a cenz w czechach sa wielce obiecujace. . Generalnie ceny RS-ow '06 w porownaniu do np mkbike sa bezkonkurenyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja sie do nich przejechalem kiedys. Umawialem sie ze przyjade i odbiore amorka - ale jak juz pojawilem sie na miejscu okazało sie ze jeden współwłasciciel nie poinformował drugiego ze przyjade, gdzies sie rozjechalii w ogole - nieprofesjonalne podejscie do klienta - tym bardziej ze jechalem z Polski 300km w jedną stronę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.