morfish Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 http://www.bikekatalog.pl/2010/ubiory/1067/Vittoria-buty.Colorado.MTB/ Używał ktoś tego modelu, albo ogólnie butów tej firmy? Z dętkami miałem do czynienia, ale od strony obuwniczej nic nie wiem. Dosyć fajnie wyglądają, chciałbym takie niesportowe, do zastosowań ogólnych - trekking, połazić, pokręcić. Nadadzą się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 to nie ta Vittoria co od gumek. miałem przez krótki czas buty tej marki model Supra MTB. świetnie wykonane. materiały wyglądają solidnie. buty w cenie niższej od SiDi oferowały troche jakby więcej ( ok 100pln tańsze katalogowo od Eagle a w przeciwieństwie do nich mają ochronę czubków palców i częściowo carbonową podeszwę ). kolega przez kilka lat używał jakiegoś podstawowego sportowego modelu tej marki i w zupełności dawały radę. ja bym tym butom zaufał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 to nie ta Vittoria co od gumek. O. A to mnie zaskoczyłeś. Nawet logo zbliżone. Dzięki za opinię. Przydałoby się żeby jeszcze ktoś coś tu dorzucił dla pełniejszego obrazu. Oprócz tego, że fajnie wyglądają, mają kuszącą cenę. 90 pln. Trochę mnie korci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.