Przeor Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Sądziłem, że któryś ze znajomych da się namówić, ale pogadałem trochę i widzę, że raczej nie ma na to dobrych perspektyw. Wiecie, jak to jest- samemu, to nie zabawa, a nie mam pojęcia, czy uda mi się poznać kogoś z forum na tyle, by planować wspólny wypad. http://www.forumrowe...-iv-zlot-forum/ Zapraszamy, z Wielkopolski ktoś na pewno pojedzie (chociażby ja:) można się umówić na wspólny dojazd samochodem lub pociągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ciekawa sprawa, z tym, że nie mam pojęcia, jak taki zlot wygląda, a na maraton, to raczej dla mnie za wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No i namówiliście mnie do złego- Flite 2012 kupiony Dziękuję za pomoc, mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie będziesz żałował, góral to wg mnie najlepszy rower, żeby zachorować na cyklozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Najgorzej, jak zachoruję i za rok będę miał zapędy na fulla Pójdę z torbami, jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie trzeba od razu mieć zapędów na fulla. Jak się człowiek wkręci, to nawet nie zauważa kiedy kolejny tysiąc pójdzie i zamiast kupować na wymianę podobnych części, to dokłada coraz lepsze (awaria jest niezłą wymówką żeby kupić coś nowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ale to jest bardzo przyjemna w sumie choroba. Wiec nie ma się jej co obawiac Troche gorzej jak zaczynasz przez to zaniedbywac inne rzeczy jak np. Zona, Narzeczona, auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dokładnie Flite do mnie dotarł i tu ciekawostka- o ile miałem Zehtosa, to ciągle miałem wrażenie, że to nie jest to, mimo wszystko rozsądek podpowiadał- będzie dobry rower na wycieczki/dojazdy do pracy. Mając Flite mam ciągle banana i wiem, że to jest dokładnie to, czego oczekiwałem po zakupie Mam szansę za grosze wyjechać do Wisły- jak tam wygląda z możliwościami wyboru tras ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.