bruce95 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jak qrde spamowałem, to po co jest to forum i ten dział???Ktoś wystawia projekt to się na jego temat pisze...a czy skomentuję przerzutkę czy malowanie ramy to moja sprawa... Zajmij się swoimi komentarzami adwokacie... Możesz się wypowiadać na temat wszystkiego w tym rowerze, ale nie spamować o tych płomieniach... Według mnie ta rama jest naprawdę fajna, choć na Twoim miejscu Cox poszedłbym w zielone dodatki, ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Uważaj z tym czerwonym, bo ktoś już robił takie doświadczenie i potem żałował. Czerwień czerwieni nie równa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Lubię kontrast, dlatego będzie taka kolorystyka, ze względu że nie mam przelotki na pancerz blokady i jednak rok jazdy na manitou w kwestii nawyków robi swoje, przerobiłem tłumienie kompresji na dzwigienkę : 1.wyjęcie sprężynki powrotu rolki z tłumika 2.kawałek dętki na rolkę żeby się zip nie obracał 3.mocno zaciśnięty zip, końcówka ucięta wg preferencji + 3 warstwy rurki termokurczliwej dla zwiększenie grubości dźwigni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja uważam że manetka to duuże udogodnienie. Gdybyś chciał to mój kolega chętnie się z Tobą zamieni na tłumik TK z blokadą na goleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Zdjęcie po modyfikacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak z tymi tarczami? Doszliście do porozumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 tarcze ok, pracują poprawnie kąt główki 69 st, dużo fajniej się rower prowadzi, nie jest tak narwany, tak naturalniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 nie chcesz się zamienić na naklejki na rebie? ja mam czerwone, a wołałbym te srebrne - szkoda , ze się nie da. W jedynym sklepie w Polsce gość woła 129pln/kpl nalepek (REBA Team). Zna ktoś sklep gdzie mają taniej (tak do 50pln) ? Wystarczy te z paskami i nazwą - z goleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diabaz Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 http://www.slikgraphics.com/collections/fork-decals-rockshoxokoło 50 zł różne kolory, sam się zastanawiam nad wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nie wiem Cox czy dobrze kombinujesz z tymi czerwonymi akcentami. Prędzej poszedłbym w białe elementy. A co do tych płomieni. To jest styl teamowy, tak własnie ma być u Meridy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi