aggressor Napisano 22 Lutego 2012 Napisano 22 Lutego 2012 Witam Jak w tytule.ile moze byc warta?? eBay - The UK's Online Marketplace
Hanzo Napisano 22 Lutego 2012 Napisano 22 Lutego 2012 Zwróciłeś uwagę że widelec wygląda na wygięty? Ja bym odpuścił.
menxtr Napisano 22 Lutego 2012 Napisano 22 Lutego 2012 Zwróciłeś uwagę że widelec wygląda na wygięty? Ja bym odpuścił. Takie były produkowane za dawnych lat... Żadnego wygięcia niepożądanego tam nie ma...
xtrak Napisano 28 Lutego 2012 Napisano 28 Lutego 2012 Takie były produkowane za dawnych lat... Żadnego wygięcia niepożądanego tam nie ma... Ja bym również stawiał że widelec niestety jest troche wygiety.Jego rura sterowa powinna byc przedłuzeniem głowki ramy a niestety odbiega. Co do wartości i znamiom producenta ramy to trudno mi sie wypowiadać.Takie zabytki niestety na rynku polskim inne maja ceny niz w Europie zachodniej.Często można zakupić taki rower dosłownie za 200zł za tzw. pchlim targu. Ta rama ma pieknie połaczone rury w mufach, klasyczna geometrie.Do modyfikacji na ostrokolowca super sprzet.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.