Skocz do zawartości
  • 0

Ile dostanę za ten rower?

Gość Filip

Pytanie

Napisano

Witam!

Chciałem zapytać, ile mógł bym dostać za swój rower

Rama: Kellys Mystery '05

Amortyzator: RST Gila TN 80mm(nie wiem który rok, ale stary, zalany, dobija do końca)

Koła: Kellys Draft białe 26"+Schwalbe Racing Ralph 2,25 tył, 2,15 przód(bieżnika jest ok 2mm), piasty Alivio(jedna obręcz ma z 8 miesięcy, koła prościutkie)

Napęd: Truvativ IsoFlow-korba, Alivio 9 biegów-kaseta

Przerzutki: Przód Alivio 2010, tył Alivio 2011

Manetki: Alivio 2011 (3x9 biegów)

Klamki: Shimano czarne

Hamulce: Avid BB5(klocki nie mają dużego przebiegu, może z 500-600km)

Tarcze: Alivio 160mm (stan bardzo dobry, z przodu lekko krzywa, ale nie przeszkadza i nie ociera)

Kierownica: Kellys biała

Mostek: Merida X-Mission

Siodełko: j/w

Sztyca: Felt

Gripy: Nie wiem, ale są w dobrym stanie

Pancerze: Jakieś zwykłe

Linki:Stalowe nierdzewne, 8zł/szt ;)

Ogólnie rower jest w bardzo dobrym stanie(no wiadomo, że jakieś ryski są, ale mało i słabo widoczne). Ja przejechałem na nim max 1500km. Jest też lekki, bo waży 12,5kg chyba(dokładnie nie pamiętam, bo ważony kilka miesięcy temu). Jak by trzeba było coś dopisać, to proszę o informację.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano · Ukryte przez mrmorty, 24 Lutego 2012 - to nie giełda
Ukryte przez mrmorty, 24 Lutego 2012 - to nie giełda

Odnalazłem hasło do konta, i przypomniało mi się, że kaseta to Deore LX ;) Oprócz tego rower bardzo ładnie się prezentuje (rama w kolorze czano-srebrno-niebieskim, białe obręcze i kierownica, no i sam fakt, że rama jest okazem bardzo rzadkim na chwilę obecną, a przy niewielkiej masie bardzo wytrzymała.) Jeżeli ktoś by był chętny, to pisać na PW bo rower prawdopodobnie w najbliższym czasie powędruje na allegro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...