Chciałem zapytać, ile mógł bym dostać za swój rower
Rama: Kellys Mystery '05
Amortyzator: RST Gila TN 80mm(nie wiem który rok, ale stary, zalany, dobija do końca)
Koła: Kellys Draft białe 26"+Schwalbe Racing Ralph 2,25 tył, 2,15 przód(bieżnika jest ok 2mm), piasty Alivio(jedna obręcz ma z 8 miesięcy, koła prościutkie)
Hamulce: Avid BB5(klocki nie mają dużego przebiegu, może z 500-600km)
Tarcze: Alivio 160mm (stan bardzo dobry, z przodu lekko krzywa, ale nie przeszkadza i nie ociera)
Kierownica: Kellys biała
Mostek: Merida X-Mission
Siodełko: j/w
Sztyca: Felt
Gripy: Nie wiem, ale są w dobrym stanie
Pancerze: Jakieś zwykłe
Linki:Stalowe nierdzewne, 8zł/szt
Ogólnie rower jest w bardzo dobrym stanie(no wiadomo, że jakieś ryski są, ale mało i słabo widoczne). Ja przejechałem na nim max 1500km. Jest też lekki, bo waży 12,5kg chyba(dokładnie nie pamiętam, bo ważony kilka miesięcy temu). Jak by trzeba było coś dopisać, to proszę o informację.
Pytanie
Gość Filip
Witam!
Chciałem zapytać, ile mógł bym dostać za swój rower
Rama: Kellys Mystery '05
Amortyzator: RST Gila TN 80mm(nie wiem który rok, ale stary, zalany, dobija do końca)
Koła: Kellys Draft białe 26"+Schwalbe Racing Ralph 2,25 tył, 2,15 przód(bieżnika jest ok 2mm), piasty Alivio(jedna obręcz ma z 8 miesięcy, koła prościutkie)
Napęd: Truvativ IsoFlow-korba, Alivio 9 biegów-kaseta
Przerzutki: Przód Alivio 2010, tył Alivio 2011
Manetki: Alivio 2011 (3x9 biegów)
Klamki: Shimano czarne
Hamulce: Avid BB5(klocki nie mają dużego przebiegu, może z 500-600km)
Tarcze: Alivio 160mm (stan bardzo dobry, z przodu lekko krzywa, ale nie przeszkadza i nie ociera)
Kierownica: Kellys biała
Mostek: Merida X-Mission
Siodełko: j/w
Sztyca: Felt
Gripy: Nie wiem, ale są w dobrym stanie
Pancerze: Jakieś zwykłe
Linki:Stalowe nierdzewne, 8zł/szt
Ogólnie rower jest w bardzo dobrym stanie(no wiadomo, że jakieś ryski są, ale mało i słabo widoczne). Ja przejechałem na nim max 1500km. Jest też lekki, bo waży 12,5kg chyba(dokładnie nie pamiętam, bo ważony kilka miesięcy temu). Jak by trzeba było coś dopisać, to proszę o informację.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.