Skocz do zawartości

[pulsometr] jaki kupić ?

wikiyu

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.######vo.pl/?prodid=21372018b08...6af10f2e132c7b6

wiec... zarejestrowalem sie na stronie, zamowilem pulsometr i czekam... nic, zadnego maila z potwierdzeniem, na drugi dzien zaczalem szukac kontaktow, na stronie byl tylko numer kom, wiec sprobowalem zadzwonic. mimo usilnych prob za kazdym razem wlaczala sie skrzynka, tak przez nastepne dwa dni. w koncu sprobowalem zadzwonic pod numer na stronie, do siedziby firmy w austrii. dowiedzialem sie ze wszystko gra, pulsometry sa na stanie, ale nie dowiedzialem sie czy wyslany. pan mnie zapewnil ze wysle maila z opisem sytacji. troche zdziwiony pomyslalem ok. maila sie nie doczekalem. zadzwonilem raz jeszcze, powiedzial zebym zadzwonil pozniej. pozniej znow... odebrala jego zona, poprosila o numer i powiedziala ze za 5min oddzwoni. czekalem ponad 90min przy tel i nic. w koncu zadzwonilem, nikt nie odbieral... drugi raz, to samo. chwile pozniej przyszedl mail ze nie moga zrealizowac mojego zamowienia... stracilem na to tydzien czasu i nie wiem ile pieniedzy na telefon. NIE POLECAM !! :) tak sie nie postepuje z klientami, szczegolnie ze na swojej stronie wyraznie zaznaczaja ze jesli nie moga zrealizowac powiadamiaja natychmiastowo mailem...

ja mam pytanie do uzytkowników fit watcha. Moze to smieszne ale cos chyab robie nie tak.Chciałem zmierzyc sobie tentno lezac w lozku. Wszystko dokladnie nawilzylem i przypasowalem a pulsometr mimo to ledwo albo wogole nie lapie sygnalu. W czasie jazdy albo innej aktywnosci fizyczej nie ma najmniejszego problemu. Chcialbym zauwazyc ze w czasie lezenia opaske mialem dosc mocno spieta wiec watpie ze to wina niedostatecznego kontaktu opaski z cialem.

Jesli dobrze zauwazylem w swoim FitWatchu(mam go 2tyg) to jest funkcja auto startu gdzie ustawiamy minimalny puls przy ktorym zalacza sie sygnal.

Natomiast ja mam pytanie do wygaszacza przy wystartowanym stoprzez. Czy mozna wygaszacz calkowicie wtylaczyc ewentualnie wydluzyc czas jego uruchomienia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...