javman Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) no niestety.. trafilem na egzemplarz ramy ktora wazy 2100g a wiem ze takie same ramy w tym samym rozmiarze 18", wazą innym 1750g, nie wiem gdzie te 300 gram mi wspawali... co do siodelka i kiery – poki co rower wlasnie ma być bardziej wygodny anizeli sportowy, sluzy jako dojazdowa do pracy balem sie ze reba o skoku 100mm podniesie bardzo rame ale na szczescie jest wszystko okej.. bardzo sie ciesze z tego zakupu, musialem jednak wywalic stozkowa podkladke pod mostkiem bo sterowka za krotka, myslalem ze bedzie lepiej, ale cóz... niemal 3cm krotsza niz w popzredmnim amorku, nie polecam mierzyc sterowki jak amor jest zalozony... ale udalo sie to zalozyc naszczescie aha zapomnialem ze pozbylem sie tez adaptera na przód.. wiec jeszce 15g mniej i tych podkladek pod mostek -37g Ostatecznie 12 130 g Edytowane 23 Grudnia 2012 przez javman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mi po zmianie ramy z takiej budżetowej meridy na bardziej ścigancką zrobił się komin , sterówka krótsza o pare cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 ale ja lubie moja rame i nie mam zamiaru jej zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 No! Na to wszyscy czekali . Życzę dużo funu z użytkowania ! Teraz w zasadzie jedyne co to to siodełko . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi