javman Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) no niestety.. trafilem na egzemplarz ramy ktora wazy 2100g a wiem ze takie same ramy w tym samym rozmiarze 18", wazą innym 1750g, nie wiem gdzie te 300 gram mi wspawali... co do siodelka i kiery – poki co rower wlasnie ma być bardziej wygodny anizeli sportowy, sluzy jako dojazdowa do pracy balem sie ze reba o skoku 100mm podniesie bardzo rame ale na szczescie jest wszystko okej.. bardzo sie ciesze z tego zakupu, musialem jednak wywalic stozkowa podkladke pod mostkiem bo sterowka za krotka, myslalem ze bedzie lepiej, ale cóz... niemal 3cm krotsza niz w popzredmnim amorku, nie polecam mierzyc sterowki jak amor jest zalozony... ale udalo sie to zalozyc naszczescie aha zapomnialem ze pozbylem sie tez adaptera na przód.. wiec jeszce 15g mniej i tych podkladek pod mostek -37g Ostatecznie 12 130 g Edytowane 23 Grudnia 2012 przez javman Cytuj
rybciasum Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Mi po zmianie ramy z takiej budżetowej meridy na bardziej ścigancką zrobił się komin , sterówka krótsza o pare cm Cytuj
javman Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 ale ja lubie moja rame i nie mam zamiaru jej zmieniac Cytuj
Piszaman Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 No! Na to wszyscy czekali . Życzę dużo funu z użytkowania ! Teraz w zasadzie jedyne co to to siodełko . Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi