satanijime Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witam Posiadam latarke diodową model BL-8600 na diodie cree Q5.Kupiłem ją na allegro w zeszłe wakacje i spisywała sie dobrze. Jakiś tydziń temu posypał się włącznik latarki.Przy jeździe latarka zaczeła przełączać się losowo w różne tryby i gumowany przycisk wypadł z gniazda. Czy ktoś wie gdzie w łodzi można naprawić ten sprzęt ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 każdy elektronik spec od rtv i agd ci to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 W swojej tylnej odlutował mi się kabelek i mrygała jaka chciała:) Jak to coś podobnego to Ci mogę zlutować, dokleić naprawić etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dziś wieczorem udało mi się tę latarke rozłożyć na części pierwsze. Jutro udam się na poszukiwanie odpowiedniego przełącznika. Jak już go znajdę to się do Ciebie Konrad odezwę. Dzięki za oferwaną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Niczego nie obiecuje:P Ale we dwoje damy rade:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.