Skocz do zawartości

[Amortyzator,przód] Proszę o propozycje,

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Potrzebuję kupić przedni amortyzator. Mam na ten cel 300zł. Amortyzator ma służyć do xc i freeride. Chcę aby miał skok 130mm. Mam ramę DunCon Pitbull. Proszę o propozycje.

Napisano

kajux15 Za 300 zł to sobie możesz co najwyżej pomarzyć.

No ale jak możesz nieco powiększyć budżet to tutaj masz nowego Suntour Duro, który jest dobry na początek. Co prawda nie pracuje rewelacyjnie i nie wytrzyma bardzo długo, no ale... "lepszy rydz niż nic".

Masz dwie opcje:

1) Kupić tego Duro i już zacząć zbierać kasę na nowy amor;

2) Uzbierać drugie tyle (żebyś miał 600zł) i dopiero coś kupować.

Napisano

Trochę mi Cię żal. Przez ostatnie 2 tygodnie radziłem Ci co do amora i ramy. Dostałeś sporo propozycji fajnych amorków, nie mówiąc o tym, że nie potrafiłeś określić mocowania koła.

Potem oferowałem Ci mojego DJ 3 130mm za 300zł, to uznałeś, że nie możesz czekać do soboty na wysyłkę. Zachowujesz się jak dziecko, nie chciałeś go to wystarczyło napisać, że Ci nie odpowiada i po sprawie. Ale wolisz głupio ściemniać.

Teraz znowu prosisz o pomoc w wyborze amortyzatora. Panowie, nie warto na niego poświęcać swojego czasu, bo to niepoważny i niedojrzały człowiek.

BTW Niektórzy ludzie, chyba nie mają zielonego co to freeride...

Napisano

stpman pozostawię twoją wypowiedź bez komentarza. Uzyskałem wiele propozycji, ale chciałem ich jeszcze więcej, ponieważ mogło trafić się jeszcze coś ciekawszego. Proszę abyś mnie nie obrażał z tego powodu, że nie kupiłem twojego amortyzatora. Nikt mi nie zabroni napisać nowego tematu. Ten post uważam za zamknięty i można go usunąć.

• Mod Team
Napisano

Chciałeś więcej propozycji do tych zastosowań w kwocie 300 zł :icon_question::o:blink::w00t::laugh::D:002::teehee::whistling:B)

Na prośbę temat rzeczywiście lepiej zamknę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...