kapsell Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Planuje zakup kompletu nowych opon na sezon. I mam zagwozdke co wybrac: mieszkam na pomorzu, teren nie jest więc górzysty, brak śliskich kamieni czy duzego, lepiącego błota. Dominuje szuter, leśne ścieżki, piasek i lekkie/średnie błoto. Opony mają służyc do wyścigów w wiekszości maratonów mniej xc. Waga ma dla mnie znaczenie. Co byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 racing ralph, kenda karma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Polecam używanie szukajki, ja brałbym Race Kingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Polecam przejrzeć forum. Poczytać zarówno w tym dziale, jak i w dziale testowym. Wiele się dowiesz i na pewno coś wybierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hutchinson Piranha Air Light, Continental RaceKing. Na maratonach aktualnie ścigam się na Piraniach natomiast poprzednio na Racing Ralphah. Wszystkie warte polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Myslalem o Continentalal ale bardziej o x-king... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.