Gość voytec Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A może Suntour Epicon? Cenowo jest przystępny, masz możliwość ustawienia go sobie idealnie pod Twoją wagę. Jest też model na oś 20mm, czytałem że warto patrzeć na modele 2012 bo mają nowe wnętrze ale czym dokładnie się różnią nie wiem. Epicon 2012 wyposażony jest w blokadę skoku na manetce, 8 stopniową regulacje wolnej kompresji, regulacje odbicia i ciśnienia powietrza w komorze pozytywnej. Poza tym jest ze storzkową stożkową główką sterówki ale to chyba opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bauer106 Napisano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Tak jak pisałem wcześniej Reba odpada bo zbyt ciężki jestem. Znalazłem Takiego Manitou Drake http://allegro.pl/show_item.php?item=2183030205 Tylko że on nie ma żadnych naklejek. Nie siedzę w tematyce rowerowej aby wiedzieć dobrze, czy to jest faktycznie ten amortyzator czy nie. Dostałem więcej zdjęć i tam też nie ma żadnych oznaczeń co to za amor. Wypowie się ktoś na ten temat? http://allegro.pl/manitou-drake-super-100-abs-nowy-i2192579177.html czy może tym się zainteresować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipel Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 · Ukryte przez durnykot, 12 Marca 2012 - bo tak Ukryte przez durnykot, 12 Marca 2012 - bo tak Kup sobie Marzocchi Bomber 888 Odnośnik do komentarza
zibra Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja wlasnie, zachecony pozytywnymi opiniami kupilem Drake z tego drugiego linku. Sam waze ok.90 kg, nie bede sie scigal wiec nie potrzebuje mega odchudzonych amorkow. Golenie 32mm, ponoc swietna kultura pracy z nowym tlumieniem Absolute+ i praktycznie brak negatywnych opini przewazyly. A myslalem o Epiconie. Sama firma Manitou tez mnie jakos przyciagnela podswiadomie do siebie. Reba kosztuje juz znacznie wiecej (patrzac na cene Drake z tej aukcji), a wolalem jednak kupic nowy sprzet. Jak dostane i pojezdze to cos napisze, bo w sumie az tak wielu informacji o tym widelcu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Co prawda na koła 29, ale przy 26 wszystkie te amortyzatory będą tylko sztywniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bauer106 Napisano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A co z tym pierwszym Drake ? Tam nie ma naklejek i nie wiadomo czy to akurat ten model- jak dla mnie. Czytalem troche i ludzie pisali ze po naklejkach idzie dojsc ktory to model bo naklejki roznia sie szczegolami ale tu brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.