Skocz do zawartości

[Maratony] ŚLR 2012

Franio

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Kalendarz 2012:

22.04 - Daleszyce

06.05 - Sandomierz

27.05 - Nowiny

16-17.06 - Sielpia (2 etapy)

22.07 - Zagnańsk

12.08 - Suchedniów

23.09 - Kielce

Kto z Was będzie startował? :)

• Mod Team
Napisano

A w Sielpii planujecie startować w obu etapach czy tylko w niedzielę?

Jeśli ktoś chce walczyć o generalkę, to sobotni start będzie chyba obowiązkiem ;)

Napisano

Ja bym chętnie wystartował i być może tak właśnie zrobię. Niemniej jednak dzień później nie nawiąże się równorzędnej walki z tymi, którzy są świeży i wypoczęci.

Napisano

Ja też na pewno się pojawię, a etapy w Sielpi mogą być ciekawe. Na forum ŚLR jest napisane, że za sobotę będzie mniej punktów niż za niedziele, to znaczy, że etap będzie krótszy?

• Mod Team
Napisano

Tak. W sobotę wszyscy mamy jechać jedną trasą, a w niedzielę tradycyjnie podział na trasy fan i master (+ family).

• Mod Team
Napisano

Miliron, startuj na Fanie. Jeśli cokolwiek jeździsz na rowerze, to dasz radę. Family jest dla dzieci :P

• Mod Team
Napisano

Oni mają tendencję z roku na rok do zwiększania ilości kilometrów. Dlatego jak master podejdzie pod 80 km (co juz w tym roku było w którejś edycji), to chyba jednak wybiorę ten krótszy dystans ;)

• Mod Team
Napisano

W tym czasie byłem chyba na AMP'ach w Przesiece :P Jeżeli w tym roku przewidują również100 km, to ja mogę sobie pojechać na wycieczkę po górach, niż się ścigać, bo najwyraźniej braknie mi kondycji. Zobaczymy jak to będzie. Oby już te deszcze przeszły to będę mógł porządniej potrenować, a nie tylko trenażer :icon_confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...