dayus Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Słyszałem,że jest jakas firma w Rudzie Śląskiej specjalizujaca sie obrobka CNC,gdzie tanio mozna dorobic takei haczki. Może ktos cos słyszał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hak przerzutki możesz kupić w każdym sklepie rowerowym,nie wiem w jakim celu chcesz ten element dorobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Właśnie dlatego potrzebuje dorobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 http://allegro.pl/hak-do-ramy-alu-rzadko-spotykany-i2081756225.html - może to jest to czego potrzebujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Mi hak dorobili w Adventure w TG, tyle że nie na miejscu a gdzieś ramę zawieźli i tam dorobili. Zajrzyj do nich i popytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 W sumie to tam bylem,też mi o tej opcji mowili,oni robią to w Gliwicach w Instytucie Spawalnictwa maja jakiegoś swojego kolesia od ttych rzeczy. na razie swój pospawałem i zobacze jak bedzie sie sprawował w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.