bitX Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 witam , nie mogę się dostać do mojego konta tomek84 , przypomnienie hasła przychodzi na email, z którego już od dawna nie korzystam i nie mam dostępu. Czy jest jakaś możliwość odzyskania go czy już przepadło ?? Może i nie byłoby to takie ważne ale jednak trochę czasu już je miałem, a np. teraz chciałem napisać opinię o sklepie i wrażenia z ostatnich zakupów , no a wszyscy wiemy jak się traktuje pochwały od użytkowników z 1 postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Lutego 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 na jakiej podstawie mam zweryfikować, czy mówisz prawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bitX Napisano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No właśnie to była ta moja wątpliwość bo nie mam pojęcia Chyba nie ma co kombinować i po prostu zostanę z nowym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Lutego 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.