m2sc Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 witam - jestem użytkownikiem tektro auriga comp od tamtego sezonu i mam pytanie - wcześniej hamulec ( mianowicie tylny) łapał ale dopiero po chwili tak jak by był lekko zapowietrzony, po podpompowaniu klamka ( kilkanaście razy naciskam i puszczam) działał normalnie, potem zauważyłem lekki wyciek w okolicy klamki , obecnie hamulec nie hamuje w ogole, domyslam sie że poszła zapewne jakaś uszczelka , czy mam racje ? czy lepiej serwisować czy kupić nowa klamkę ( i czy klamka może byc inna?) i ostatnie pytanko - orientujecie się kto w Poznaniu w okolicach Rataj zrobi to tanio i dobrze ? z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajnik Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 klamka może być inna warunek, że działa na olej mineralny a nie płyn DOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.