kuternik Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Serdecznie witam!! Pokaże swoje rowerki. Tylko proszę się nie śmieć Rama: SCOTT COMP RACING Koła: ALEXRIMS DP20DISC Amortyzator: MARZOCCHI EXR PRO Korba: RITCHEY Przerzutka przód:DEORE Przerzutka tył : DEORE Manetki: LX Hamulce: HAYES NINE Mostek: ACCENT Kierownica: ACCENT pedały: PD-M520 opony:SCHALBE LIGHT BLACK JACK przód, tyłSCHALBE LIGHT ALBERTH Z jakim rozszerzeniem wstawić zdjęcie, bo nie mogę? http://desmond.imageshack.us/Himg207/scaled.php?server=207&filename=mk183837.jpg http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=mk183836.jpg&res=medium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daras963 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Z jakim rozszerzeniem wstawić zdjęcie, bo nie mogę? JPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pomogę z fotkami Wrzuć pełną rozpiskę części, bo sporo ich pominąłeś. I używaj czcionki w rozmiarze standardowym, czyli 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A co do roweru... Nie ma się z czego śmiać Mi się bardzo podoba i chętnie bym powoził swój tłuszczyk na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daras963 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Fajny scott'cik z mega długim mostkiem i wielką ramą Ale co wy macie z tymi 'szybko zamykaczami' skąd biorą się te wszystkie pomysły na ich ułożenie ? Ale pomijając bardzo fajna maszynka a wiosna się zbliża. Wiesz może ile te koła ważą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuternik Napisano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 z cztery kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.