axelfoley19 Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 Witam, ostatnio zakupiłem powyższą ramę, geometria podobno jest jak w Suburbanie, a planuję zrobić rower do FR, w drodze jeszcze jest Marzocchi Drop OFF 3 150mm i tu pytanie, czy zmienić tą ramkę na przykładowo Bitcha, czy jednak ta da radę?
axelfoley19 Napisano 11 Marca 2012 Autor Napisano 11 Marca 2012 Odświeżam! Bardzo pomocna będzie wasza opinia.
elton29 Napisano 12 Marca 2012 Napisano 12 Marca 2012 Siemka wiesz co chyba jednak ta ram był projektowana pod amor o dużo mniejszym skoku, nawet sztywnym a ty planujesz zapodać tam 150mm?? Rozumiem że na streecie nie chcesz latać skoro taki amor kupiłeś tylko enduro raczej Cię kręci więc moim zdaniem bitch dużo lepiej przyjmie ten amor a z doświadczenia dodam jeszcze jakj uż mówimy o ns bikes to surge jest bardzo spoko ramką,mniej agresywną niż bitch,bardziej komfortową. Złożyłem na niej kiedyś bike z travisem 150mm i przy moim wzroście 180cm jezdziło mi się rewelacyjnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.