Skocz do zawartości

[Poznań]skradziono fioletowy rower

novanike

Rekomendowane odpowiedzi

Skradziono rower, niestety szanse na odnalezienie są minimalne, ale może zdarzyłby się cud.

Marki niestety nie znam, rower mam od dzieciństwa i nigdy nie pomyślałam żeby go spisać, zwykle stał zresztą w garażu, ale z powodu bałaganu zrobionego przez mojego tatę wystawiono go na dwór.

Szanse minimalne bo moi rodzice z niewiadomo jakiego powodu postanowili mi powiedzieć, iż zauważyli jego zniknięcie dopiero teraz, po dobrym miesiącu od momentu gdy oni zauważyli:/

Tak więc gdyby ktoś zauważył rower ze zdjęcia poniżej to bardzo proszę o kontakt - 604446697

Krótki opis: rower ma ok. 20 lat, jest fioletowy, u dołu ciemniejszy, u góry jaśniejszy, to damka. Oryginalny dzwonek na kierownicy jest czarny ale oprócz tego miał doczepiony turkusowy u podstawy kierownicy. Co charakterystyczne są różne przerzutki, oryginalna po lewej stronie kierownicy z aluminiową rączką i nowa po prawej stronie kierownicy z rączką czarną, mniejszą niż lewa. W momencie kradzieży przyczepiony był też koszyk z tyłu, pompka, a na kołach była taka opaska czyszcząca żółto pomarańczowa.

Rower skradziono z Poznania ze Smochowic.

Za pomoc w odnalezieniu przewidziałam nagrodę. Dostałam ten rower w prezencie i ma dla mnie wartość sentymentalną.

post-149316-0-29822100-1329581516_thumb.jpg

W załączniku jeszcze jedno zdjęcie, nieco starsze, ale właściwie oprócz tego, że dodano mały turkusowy dzwonek i koszyk z tyłu na bagażniku to wygląda tak samo.

Rower mimo wieku był w dobrym stanie, jeździłam nim na krótkie wycieczki w okolicy Poznania.

Nawet stary rower można sprzedać za kilkadziesiąt złotych, a to pewnie wystarczy dla jakiegoś degenerata na alkohol czy inne używki:/

post-149316-0-83432900-1329649630_thumb.jpg

Edytowane przez novanike

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...