novanike Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Skradziono rower, niestety szanse na odnalezienie są minimalne, ale może zdarzyłby się cud. Marki niestety nie znam, rower mam od dzieciństwa i nigdy nie pomyślałam żeby go spisać, zwykle stał zresztą w garażu, ale z powodu bałaganu zrobionego przez mojego tatę wystawiono go na dwór. Szanse minimalne bo moi rodzice z niewiadomo jakiego powodu postanowili mi powiedzieć, iż zauważyli jego zniknięcie dopiero teraz, po dobrym miesiącu od momentu gdy oni zauważyli:/ Tak więc gdyby ktoś zauważył rower ze zdjęcia poniżej to bardzo proszę o kontakt - 604446697 Krótki opis: rower ma ok. 20 lat, jest fioletowy, u dołu ciemniejszy, u góry jaśniejszy, to damka. Oryginalny dzwonek na kierownicy jest czarny ale oprócz tego miał doczepiony turkusowy u podstawy kierownicy. Co charakterystyczne są różne przerzutki, oryginalna po lewej stronie kierownicy z aluminiową rączką i nowa po prawej stronie kierownicy z rączką czarną, mniejszą niż lewa. W momencie kradzieży przyczepiony był też koszyk z tyłu, pompka, a na kołach była taka opaska czyszcząca żółto pomarańczowa. Rower skradziono z Poznania ze Smochowic. Za pomoc w odnalezieniu przewidziałam nagrodę. Dostałam ten rower w prezencie i ma dla mnie wartość sentymentalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 dziwię się że złodziej pokusił się na taką zdobycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novanike Napisano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) W załączniku jeszcze jedno zdjęcie, nieco starsze, ale właściwie oprócz tego, że dodano mały turkusowy dzwonek i koszyk z tyłu na bagażniku to wygląda tak samo. Rower mimo wieku był w dobrym stanie, jeździłam nim na krótkie wycieczki w okolicy Poznania. Nawet stary rower można sprzedać za kilkadziesiąt złotych, a to pewnie wystarczy dla jakiegoś degenerata na alkohol czy inne używki:/ Edytowane 19 Lutego 2012 przez novanike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi