Alban Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witam Kupiłem dziś ten rower. http://www.bikekatal...der.Trail.Disc/ Co możecie mi o nim powiedzieć? Dobry wybór czy nie? A i jeszcze jedno pytanie, wygląda wg. was jak damka? Czy jest dobry dla początkującego? Do lasu i na polne drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Zasada jest prosta: najpierw pytasz, potem kupujesz. Teraz jak ktoś napisze że to złom, co zrobisz? Sprzedaż? I nie wygląda jak damka, ale męsko też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 18 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Zadałeś najbardziej irytujące pytanie, jakie pada na tym forum.. Czy dobry rower kupiłeś? A co jeśli napiszemy, że nie? Sprzedasz i kupisz inny? Takie pytania zadaje się przed kupnem, a nie po fakcie dokonanym. @Edit: Kadargo, byłeś szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alban Napisano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dużo osób mi polecało ten rower Mi się na nim dobrze jeździ ale chcę wiedzieć jakie jest zdanie także innych osób na temat tego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 A jakie to ma znaczenie? Jesteś zadowolony więc rower jest super. Ja bym go nie kupił. Pomogło? A może wszyscy mają pisać że Ci go zazdroszczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 dokładnie tak jak napisał kadargo ani to nie wygląda na męski , ani na damkę i trzeba było rzeczywiście najpierw popytać a potem kupować , ciesz się ze swojego wyboru ja osobiście bym takiego roweru nie kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja też uważam, że kolega pomylił kolejność. Najpierw pytaj Skoro rower nie jest męski ani damski, to jest chyba metroseksualny... cóż takie czasy Ciesz się wyborem, jeśli dobrze Ci się na nim jeździ to jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Co Wy mówicie...przypomina Speca, jak by to był full i miał bardziej endurowy osprzęt to ja bym nie narzekał. Twoje pytanie mnie wcale nie dziwi, często jest ak że coś kupie pod wpływem impulsu a potem pytam...Co innego jak woziłeś się z zakupem 3miesiące i teraz pytasz pierwszy raz, czy dobry towar CI wcisnął sprzedawca;) DObrze, że jesteś zadowolony, ale z czasem, jak poczytasz co może przeszkadzać w tym rowerze to pewnie zaczniesz zmiany. Chyba, że nie połkniesz bakcyla;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ale to nie jest full Speca. A pytanie po zakupie to jak musztarda po obiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alban Napisano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dzięki wam za odpowiedzi ale mam jeszcze pytanko. Da się może zniżyć troszkę kierownicę w tym rowerze? Nie przeszkadza mi ona ale chciałbym mieć wszystko idealnie dopasowane jak mi jest wygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Można. Trzeba wymienić mostek. A może masz za dużą ramę i siodełko jest za nisko. Daj foto Twojego roweru a nie z netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemokolarz Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja mam ten rower od 2008r. kupiłem bo był niedrogi i miał całkiem przyzwoite tarczówki. Tak jak napisali przedmówcy, ten rower jest bezpłciowy ale mi to nie przeszkadza. W rowerze na plus to hamulce Hayes MX4 a minusem amorek co po roku przestaje pracować, pozostały osprzęt do jazdy w lesie i po mieście wystarcza. Kupiłeś to się ciesz, że go masz choć pewnie z czasem dojdziesz do wniosku, że co nieco trzeba w nim wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.