przemek130 Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Swój rower kupiłem w 2006 roku. Na początku dużo nim jeździłem, jednak miałem kilku letnią przerwę i teraz z powrotem wracam na niego. Już teraz rozpocząłem przygotowania do sezonu i wymieniłem w nim parę rzeczy (klocki, linki i oponę). Tak wygląda aktualna konfiguracja: Amortyzator: Zoom 550 Kierownica: Zoom 25mm Mostek: Regulowany Zoom Sztyca: TranzX 27 mm Siodło: Selle Royal Pedały: No name Klamkomanetki: Shimano ST-EF50 Przerzutka przednia: Shimano Alivio FD-MC21 Przerzutka tylna: Shimano Alivio RD-MC20 Hamulce: Shimano Alivio Okładziny: Kellys Powerstop (P) Kellys Dualstop (T) Booster: Accent Sport Kaseta/wolnobieg: Shimano MF-HG37 Łańcuch: Shimano? Korba: ? Suport ? Obręcze RemerX Grand Rock Opony Kenda 1.95 (P) Maxis Mofo XC 1.95 (T) Dętki Dębica Zacisk sztycy Zoom Licznik: Longus Beta 3 Zdjęcie: [/img] Rower będzie jeździł głównie po łagodnym terenie. Co sądzicie o takiej konfiguracji? Na wiosne planuje dokupić taka samą oponę na tył jak mam z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.