premier2 Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Chyba najwyższa pora na zorganizowanie konkursu na projekt oficjalnej koszulki IV zlotu. Każdy może przedstawić dowolną ilość projektów, jednak nacisk położyłbym na jakość, a nie ilość . W ostatecznym głosowaniu wezmą udział max 2 projekty jednej osoby. Na projekty czekamy do 31 marca włącznie (31.03.2012 - 23:59). Następnie te najlepsze wersje wezmą udział w ankiecie. Teraz założenia : - motyw przewodni : jak łatwo się domyślić rower / IV zlot forumrowerowe.org etc - projekt przedstawiamy w postaci 2 obrazków przód/tył - koszulkę można personalizować czyli nick na karku, rękawie lub w obu miejscach równocześnie (projekt musi to uwzględnić ). NAGRODA GŁÓWNA: gratisowa koszulka własnego projektu.
mrkura Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 Picasa zjadła troszkę jakość. Oczywiście, czcionka w realu jest wyraźna. Cena za taką koszulkę to około 55 zł (możliwe, że do negocjacji ) https://picasaweb.google.com/102576698132301751366/KoszulkiFr?authkey=Gv1sRgCKWSyqrkr9K9HA#
kyloziom Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 · Ukryte przez safian, 18 Lutego 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 18 Lutego 2012 - Brak powodu jak dla mnie zbyt prosta tzn latwo mozna by samemu taka zaprojektowac. Bardziej by mi przypadła do gustu z jakąś inna grafiką
ruferzyk Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 A mogą brać udział projekty zeszłoroczne, bo chyba druk koszulek do skutku nie doszedł. Ja mogę podesłać o taki: http://picasaweb.google.com/lh/photo/cUciJLENn0F-Yt250OBbbVMOZo4dmgJDNGCDba3w8k8?feat=directlink Jeśli chcecie to możecie wziąć pod uwagę.
jokulus25 Napisano 20 Lutego 2012 Napisano 20 Lutego 2012 a koszulka to ma być zwykły t-shirt , czy typowo sportowa ?
premier2 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Napisano 24 Lutego 2012 Panowie i Panie! Miesiąc się kończy, a projektów mało... Nie będziemy czekać do ostatniej chwili z zamawianiem koszulek, bo znowu skończy się klapą. Nadsyłajcie projekty, śmiało.
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Lutego 2012 Mod Team Napisano 26 Lutego 2012 Może skorzystać z tych projektów : http://www.forumrowerowe.org/topic/91164-koszulki-ankieta/
maroko777 Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 Sel miał dość ciekawy projekt, a na II zlocie Patryke zrobił zwycięski projekt który potem bez problemu wykorzystałem do koszulki kolarskiej może i w tym roku coś ciekawego zrobi
premier2 Napisano 27 Lutego 2012 Autor Napisano 27 Lutego 2012 Jak tak dalej pójdzie, to chyba będzie jedyna opcja . Albo przedłużymy termin nadsyłania projektów, może zbliżająca się wiosna obudzi chęć projektowania
Patryke Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Sel miał dość ciekawy projekt, a na II zlocie Patryke zrobił zwycięski projekt który potem bez problemu wykorzystałem do koszulki kolarskiej może i w tym roku coś ciekawego zrobi W tym roku jest jakoś ogólnie ciężko z czasem i mobilizacją, ale zobaczymy, zobaczymy. Może jakoś uda się siąść i coś wymyślić BTW tak ogólnie patrząc na kolejne edycje koszulek to zamówień z roku na rok jest coraz mniej... Mam nadzieję, że ten trend się nie utrzyma
maroko777 Napisano 7 Marca 2012 Napisano 7 Marca 2012 BTW tak ogólnie patrząc na kolejne edycje koszulek to zamówień z roku na rok jest coraz mniej... Mam nadzieję, że ten trend się nie utrzyma Jak zrobisz dobry projekt to zamówienia się posypią
ruferzyk Napisano 18 Marca 2012 Napisano 18 Marca 2012 Nie wiem czy pytasz o to czy urzytkownicy użytkownicy którzy pokazali swoje projekty wcześniej mogą edytować, w każdym razie ja swój projekt mogę edytować w dowolny sposób.
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2012 Premier i jak tam temat koszulek ? tu jest kilka ciekawych motywów Bike Shirts, Bike Tees i wersja dla Pań : http://www.spokeapparel.com/wp-content/plugins/simple-post-thumbnails/timthumb.php?src=/wp-content/thumbnails/3215.jpg&w=300&h=300&zc=1&ft=jpg Dare 2 Live Printed Women's T-Shirt - Mountain Biking Dog - Just Ride No to teraz projekty się posypią
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2012 Jak widać temat niestety padł śmiercią naturalną - zamykam, odpinam :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.