colarz Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Witam, mam pytanie do adminow, modernatorow i forumowiczow znajacych odpowiedz, czy jest taka opcja na forum; pokaz moje posty, lub znajdz moje posty? lub pokaz odpowiedzi na moje posty/ watki? jestem zarejestrowany na kilku forach i tam jest taka opcja, a tu na forum rowerowym szukam takiej opcji i nie moge znalezc, Pozdrawiam i zycze wszystkim czytajacym ten post zeby nie przebili detki w sezonie 2012
Gordon91 Napisano 17 Lutego 2012 Napisano 17 Lutego 2012 Na pewno jeśli chodzi o Twoje posty to możesz zobaczyć je wchodząc w swój profil i tam wybierasz zakładkę "Posty" lub jeśli chcesz zobaczyć założone przez siebie tematy to "Tematy". Po kliknięciu na swój nick w prawym górnym rogu możesz też wybrać "Moja zawartość" i tam będziesz miał wszystkie tematy w których zabrałeś głos.
colarz Napisano 17 Lutego 2012 Autor Napisano 17 Lutego 2012 dziekuje Ci dobry czlowieku, juz mam/ wiem,
Mod Team Franio Napisano 17 Lutego 2012 Mod Team Napisano 17 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.