colarz Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam, mam pytanie do adminow, modernatorow i forumowiczow znajacych odpowiedz, czy jest taka opcja na forum; pokaz moje posty, lub znajdz moje posty? lub pokaz odpowiedzi na moje posty/ watki? jestem zarejestrowany na kilku forach i tam jest taka opcja, a tu na forum rowerowym szukam takiej opcji i nie moge znalezc, Pozdrawiam i zycze wszystkim czytajacym ten post zeby nie przebili detki w sezonie 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Na pewno jeśli chodzi o Twoje posty to możesz zobaczyć je wchodząc w swój profil i tam wybierasz zakładkę "Posty" lub jeśli chcesz zobaczyć założone przez siebie tematy to "Tematy". Po kliknięciu na swój nick w prawym górnym rogu możesz też wybrać "Moja zawartość" i tam będziesz miał wszystkie tematy w których zabrałeś głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colarz Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 dziekuje Ci dobry czlowieku, juz mam/ wiem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 17 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.