Skocz do zawartości

[buty] klamra w sh-m087

tekosz

Rekomendowane odpowiedzi

zbliża się nowy sezon, trzeba już chyba zmienić stare, wysłużone buty.

do tej pory jeździłem w shimano, jestem zadowolony więc zostanę przy tej firmie.

wybieram między sh-m087 i sh-m077.

czy warto wziąć m087 na rzecz m077 właśnie z powodu klamry? chodzi mi o jej wyższość nad rzepami, a przede wszystkim niezawodność (wadliwość). do tej pory 3 rzepy mi w zupełności wystarczały, no i wiadomo nigdy nie było z nimi problemu. boję się, że z plastikową klamrą może coś się stać.

chciałbym żeby ktoś pomógł mi rozwiązać wątpliwości.

pozdrawiam,

Tomek

zbliża się nowy sezon, trzeba już chyba zmienić stare, wysłużone buty.

do tej pory jeździłem w shimano, jestem zadowolony więc zostanę przy tej firmie.

wybieram między sh-m087 i sh-m077.

czy warto wziąć m087 na rzecz m077 właśnie z powodu klamry? chodzi mi o jej wyższość nad rzepami, a przede wszystkim niezawodność (wadliwość). do tej pory 3 rzepy mi w zupełności wystarczały, no i wiadomo nigdy nie było z nimi problemu. boję się, że z plastikową klamrą może coś się stać.

chciałbym żeby ktoś pomógł mi rozwiązać wątpliwości.

pozdrawiam,

Tomek

Moje sh-mo87 mają już przejechane jakieś 25tyś km i klamra działa jak nowa, tam raczej nie ma co się popsuć.

Posiadam sh-m087 od wakacji zeszłego roku. Całość trzyma się bardzo dobrze a nakręcone 1500km. Oczywiście przy takiej aurze jak teraz obowiązkowe ochraniacze.

Polecam. Cena do jakości 100%.

Jedyne co mnie zdziwiło to rozmiarówka. Nigdy nie nosze 44 tylko 43, a tutaj 43 było za małe. Więc wpierw gdzieś przymierz w sklepie a później zakup gdzie taniej.

• Mod Team

W związku z małą trwałością modelu m077 może lepiej zastanów się nad tymi:

Rowery, części i akcesoria rowerowe, sklep rowerowy i serwis

Jakościowo dużo lepsze, trwałość zdecydowanie bije m077. Sprawdzone na własnej skórze (stopie). 77 i 87 to to samo -różnica tylko w zapięciu.(dla mnie bez znaczenia)

Warto się zastanowić. Chyba że nie jeździsz w każdych warunkach, przy każdej pogodzie to zostań przy Twoich faworytach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...