lenowy Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Arpis od jakiegoś czasu jest w stanie likwidacji, dziś zaszedłem do sklepu na Piłsudskiego i jest sporo rzeczy przecenionych. Czy są to atrakcyjne ceny? Każdy chyba będzie musiał sam zobaczyć. Ja z tego co ew. bym chciał kupić nie znalazłem. Jeśli czegoś szukacie to może warto zajść do Arpisu? Sklepy mają w kilku miastach naszego województwa.
ZaskuL Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 REGULAMIN 2i Dzięki za info, zobaczę co tam mają..
dymcio111 Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 likwidują cały sklep ? te przeceny są w rowerowym tylko ? czy na górze też gdzie te sportowe rzeczy ?
klon Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 teraz i rowerowy jest na górze, więc raczej cały sklep
lenowy Napisano 16 Lutego 2012 Autor Napisano 16 Lutego 2012 Cały sklep, jak przechodziłem przez dział z ciuchami to były kartki na polarach 25% w dół na innych wieszakach też. Rowery są na górze, ale już tylko kilka sztuk. Na częściach też już pachnie malizną, ale coś jeszcze jest.
Mod Team mrmorty Napisano 25 Lutego 2012 Mod Team Napisano 25 Lutego 2012 Ja byłem w środku tygodnia i rzeczywiście końcówka... Szkoda, dobry sklep był i z chłopakami można było sobie pogadać.
klon Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 Też byłem w tygodniu, rewelacji cenowych też nie ma
machinehead Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Dokładnie. Zajechałem ostatnio z ciekawości i przyznam szczerze, że ceny, które widziałem, wcale nie były promocyjne. Ciągle nie mogą pozbyć się yukona fx, bo chcą za niego 3k. Kompletnie tego nie rozumiem - obniżyliby cenę i odzyskali z niego nieco kasy, a tak stoi i się kurzy.
pawelpb Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Szkoda ... dobry sklep i dobra obsługa była ale z asorymentem zawsze skąpo. Ten Yukon to FX 2 jak się nie mylę i wisi u nich ze 2 albo 3 lata, a cena nadal ~katalogowa. W sumie rzadko w stacjonarnych sklepach przecenia się starsze rocznikowo rowery ale żeby nawet przy likwidacji nie opuścić ?
dymcio111 Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Nowy sklep rowerowy "MAR BIKE" na Dworcowej 23 to w Olsztynie nowy sklep i serwis rowerowy. Można tam spotkać załągę' date=' którą znamy z zamkniętego "Arpisu" (pozostał tam tylko niewielki dział rowerowy). Życzymy powodzenia i dużych zysków, a sobie niskich cen i fachowej obsługi.[/quote'] sprzedają teraz na Dworcowej
Mod Team mrmorty Napisano 3 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2012 serwisanci też się przenieśli?
dymcio111 Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 wiesz nie byłem jeszcze tam, nawet dokładnie nie wiem gdzie... coś mama wspominała właśnie że ci z Arpisu sie przenieśli i serwis też jest. Ale musiałbym dopytać czy to ci sami są jeśli ich widziała w ogóle
machinehead Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 Ten Yukon to FX 2 jak się nie mylę i wisi u nich ze 2 albo 3 lata, a cena nadal ~katalogowa. W sumie rzadko w stacjonarnych sklepach przecenia się starsze rocznikowo rowery ale żeby nawet przy likwidacji nie opuścić ? Też tego nie pojmuję. Zwłaszcza, że przez długi czas wisiała na nim zawieszka "rezerwacja". To taki chwyt? Żeby kogoś nakręcić dodatkowo? Szkoda bo ten rower jest naprawdę fajny i ktoś miałby z niego wiele radości. Klimacik w samym sklepie też taki sobie. Jak podjechałem rozejrzeć się za rogami i mostkami, uprzejma Pani poprosiła mnie abym ją naprowadził jak to wygląda, bo się nie orientuje :-) hehe. No ale do końca było miło. A tak w ogóle, to skorzystam z okazji i zadam pytanie: Czy któremuś z kolegów nie rzucił się w oczy gdzieś na półce sklepowej w Olsztynie widelec Suntour rux-e? Byłbym wdzięczny za jakąś wskazówkę. Przepraszam za OT. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.