Skocz do zawartości

[Arpis] Likwidacja spółki

lenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Arpis od jakiegoś czasu jest w stanie likwidacji, dziś zaszedłem do sklepu na Piłsudskiego i jest sporo rzeczy przecenionych. Czy są to atrakcyjne ceny? Każdy chyba będzie musiał sam zobaczyć. Ja z tego co ew. bym chciał kupić nie znalazłem.

Jeśli czegoś szukacie to może warto zajść do Arpisu? Sklepy mają w kilku miastach naszego województwa.

Napisano

Cały sklep, jak przechodziłem przez dział z ciuchami to były kartki na polarach 25% w dół na innych wieszakach też.

Rowery są na górze, ale już tylko kilka sztuk. Na częściach też już pachnie malizną, ale coś jeszcze jest.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Ja byłem w środku tygodnia i rzeczywiście końcówka... Szkoda, dobry sklep był i z chłopakami można było sobie pogadać.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dokładnie. Zajechałem ostatnio z ciekawości i przyznam szczerze, że ceny, które widziałem, wcale nie były promocyjne. Ciągle nie mogą pozbyć się yukona fx, bo chcą za niego 3k. Kompletnie tego nie rozumiem - obniżyliby cenę i odzyskali z niego nieco kasy, a tak stoi i się kurzy.

Napisano

Szkoda ... dobry sklep i dobra obsługa była ale z asorymentem zawsze skąpo. Ten Yukon to FX 2 jak się nie mylę i wisi u nich ze 2 albo 3 lata, a cena nadal ~katalogowa. W sumie rzadko w stacjonarnych sklepach przecenia się starsze rocznikowo rowery ale żeby nawet przy likwidacji nie opuścić ?

Napisano

Nowy sklep rowerowy

"MAR BIKE" na Dworcowej 23 to w Olsztynie nowy sklep i serwis rowerowy.

Można tam spotkać załągę' date=' którą znamy z zamkniętego "Arpisu" (pozostał tam tylko niewielki dział rowerowy). Życzymy powodzenia i dużych zysków, a sobie niskich cen i fachowej obsługi.[/quote']

sprzedają teraz na Dworcowej

Napisano

wiesz nie byłem jeszcze tam, nawet dokładnie nie wiem gdzie... coś mama wspominała właśnie że ci z Arpisu sie przenieśli i serwis też jest. Ale musiałbym dopytać czy to ci sami są jeśli ich widziała w ogóle

Napisano
Ten Yukon to FX 2 jak się nie mylę i wisi u nich ze 2 albo 3 lata, a cena nadal ~katalogowa. W sumie rzadko w stacjonarnych sklepach przecenia się starsze rocznikowo rowery ale żeby nawet przy likwidacji nie opuścić ?

Też tego nie pojmuję. Zwłaszcza, że przez długi czas wisiała na nim zawieszka "rezerwacja". To taki chwyt? Żeby kogoś nakręcić dodatkowo? Szkoda bo ten rower jest naprawdę fajny i ktoś miałby z niego wiele radości. Klimacik w samym sklepie też taki sobie. Jak podjechałem rozejrzeć się za rogami i mostkami, uprzejma Pani poprosiła mnie abym ją naprowadził jak to wygląda, bo się nie orientuje :-) hehe.

No ale do końca było miło.

A tak w ogóle, to skorzystam z okazji i zadam pytanie: Czy któremuś z kolegów nie rzucił się w oczy gdzieś na półce sklepowej w Olsztynie widelec Suntour rux-e? Byłbym wdzięczny za jakąś wskazówkę. Przepraszam za OT.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...