Mod Team Franio Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Plecak potrzebny mi będzie na maratony (60-100km). W zapas mogę brać ew. 1 bidon. Czy ktoś używa Hydrobaka i mógłby co nieco o nim napisać? A może ktoś orientuje się czy da radę gdzieś jeszcze dostać starszą wersję tego plecaka? Taką jak na focie poniżej. PS. Jeśli macie inne propozycje, proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 http://www.przedrajd...0fc8c83a6eba867 tutaj Na maratony zestaw dwa bidony będzie chyba jednak lepszy, ponieważ plecy nie będą tak się pocić, oraz po paru godzinach nie będzie bolał kręgosłup.Jeśli tylko masz możliwość i dobrą technikę pozwalającą pić z bidonu podczas jazdy w terenie to raczej wybierz tą opcję.W myśl zasady, że bardziej komfortowo dociążać rower, niż siebie bagażem. P.S. tak zacząłem pisać o bidonach, że zapomniałem napisać o Camelbaku otóż mój znajomy używa go już kilka lat i nie narzeka, bardzo wytrzymały oraz bukłak dobrej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ja się zaliczam raczej do chudych osób używam tego plecaka i jest on naprawdę wygodny, na plecach go nie w ogole nie czuję, wentylację też ma bardzo dobrą, choć to raczej wynika z tego, że jest on mały. podsumowując ja powyżej opisanych problemów w tym plecaku nie zauważyłem ale na maratony i tak wolę bidony, szybciej się z nich pije niż z tego wężyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 16 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Piksel, dzięki za link. Wyślę e-maila z zapytaniem czy oferta aktualna. Co do zastąpienia bukłaka dwoma bidonami - również wolałbym takie rozwiązanie, ale niestety przy mojej ramie nie jest ono możliwe. Opisałem to tutaj: [Koszyk] Kellys KBIX/SQUAD - dokładne wymiary - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kolega myśli nad sprzedażą plecaka Deuter Hydrolite Lite 2.0 i zakupieniu czegoś większego (deuter race). Używał go góra 2kkm w tym sezonie, więc myślę, że warto się tym zainteresować bo jest jak nowy (a cena na pewno nie ta) Jak jesteś zainteresowany to daj znać - zapytam kolegi i podam Ci namiary. Plecak malutki, prawie sam bukłak. Ale zmieścisz tam telefon, portfel, kilka kluczy i coś małego do jedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 23 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dzięki za propozycję, jednak zamówiłem plecak Source Spinner 2.0 L. Może coś o nim skrobnę jak przyjdzie. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.