Skocz do zawartości

[pompka] jaką polecacie?

mlodyabc

Rekomendowane odpowiedzi

Nasti, nie wiem czy to coś znaczy ale ten własnie model pompki Beto miałem ja i 4 moich kolegów...wszystkim rozpadła się ona przy próbie dopompowania średnio twardej opony [a dokładniej połamały się plastikowe gwinty które są na jej końcach pod tymi czarnymi nakrętkami i pompka skończyła w 3 częściach niezdatna do użytku]. Można o niej powiedzieć że to pompka makrokeszowa więc polecam ostrożność :]

(powyższa wypowiedź jest zdaniem moim i moich kolegów, jeżeli ktoś tą pompką napompował oponę od TIRa i to w dodatku 27 razy to ma farta i niech na mnie nie bluzga :] :P)

A Specialized AF2 aktualnie posiadam i jestem skłonny przyznać że to najlepsza kompaktowa pompka z jaką miałem do czynienia ;)

Nasti, nie wiem czy to coś znaczy ale ten własnie model pompki Beto miałem ja i 4 moich kolegów...wszystkim rozpadła się ona przy próbie dopompowania średnio twardej opony [a dokładniej połamały się plastikowe gwinty które są na jej końcach pod tymi czarnymi nakrętkami i pompka skończyła w 3 częściach niezdatna do użytku]. Można o niej powiedzieć że to pompka makrokeszowa więc polecam ostrożność :]

Witam Ja wlasnie kilka lat temu kupilem sobie taka fajna wydawaloby sie niezla polecana w sklepie pompke firmy Sks modelu juz nie pamietam... byla przezroczysta :wink: i juz po pierwszy pompowaniu rozleciala sie.... :)

W zeszlym roku kupilem rower i dop niedawno zauwazylem :glare: ,ze wentyl jest nietypowy (jak dla mnie) nie wiem jak on sie fachowo nazywa ani taki stary rowerowy ani taki jak mialem w ostatnim rowerze - samochodowy, taki ''cienki prypec'' ;) ,a wiec musze kupic pompke ale ,ze nieche zeby mnie spotkal taki sam psikus jak kilka lat temu to zwracam sie do Was co Mi polecicie cos solidnego ale za rozsadane pieniadze :):D

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

UWAGA UWAGA UWAGA

Wszyscy uzytkownicy pompek o takiej jak >>TA<< koncowce. Nigdy nie dokrecajcie tego gwintu do konca (na max) bo jak podniesiecie ta wajche do gory (w celu zablokowania pompki na wentylu) to naprezona gumka rozerwie gwint. Zawsze zostawcie gwint nie do konca dokrecony. Jesli bedziecie sie tego trzymac to pompka powinna dzielnie sluzyc :( Ja nie narzekam. To tak ode mnie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...